«Динамо» (Київ) – «Мюнхен-1860» – 1:1

«Динамо» (Київ) – «Мюнхен-1860» – 1:1

У порівнянні з попереднім матчем, стартовий склад зазнав лише двох змін. Місце у воротах із перших хвилин зайняв капітан команди Олександр Шовковський, а замість Макаренка цього разу у старті з'явився Бертольйо. Але на відміну від гри з тбіліським «Динамо», цього разу у розпорядженні Олега Блохіна було 13 запасних гравців, оскільки до тренувань в загальній групі приєдналися збірники, які приїхали на збір пізніше.

Ігрові аспекти

Зустріч розпочалася під акомпанемент дощу і живе виконання патріотичних пісень уболівальниками «Динамо». Поступово «біло-сині» захопили ініціативу до своїх рук, про що свідчили чотири поспіль кутових удари біля воріт німецької команди.

Тим не менш, саме мюнхенці першими забили гол, реалізувавши першу ж свою можливість. Зробив це на 11-й хвилині Штааль, опинившись у потрібний момент у потрібному місці й замкнувши простріл до штрафного майданчику з правого флангу атаки.

Буквально за кілька хвилин Хайн міг подвоїти перевагу, але після його удару метрів із 17-ти м'яч просвистів поруч зі стійкою.

Проте вже на 19-й хвилині гравці «Мюнхен-1860» звели свої намагання нанівець. Френд так незграбно скидав м'яча голкіперу своєї команди, що поцілив точно в неприкритий кут, відновивши таким чином паритет на табло. Цей автогол трохи зменшив запал підопічних Александра Шмідта. До кінця тайму дощ то вщухав, то знову поновлювався. З такою ж амплітудою команди створювали загрози воротам суперників. Небезпечні удари Адлунга з одного боку та Бертольйо з іншого мети не досягли, й до перерви рахунок 1:1 не змінився.

Залишився він таким і після другої половини зустрічі. Тренерський штаб «Динамо» вирішив провести два тайми різними складами, і всі заміни «біло-синіх» у кількості 11-ти людей відбулися в перерві. Мюнхенці, проводячи другий літній спаринг, обмежилися лише трьома замінами.

На 58-й хвилині «біло-сині» зобов'язані були виходити вперед, проте Ярмоленко не влучив у порожні ворота метрів із 12-ти, добиваючи м'яча після непростого для Кірая удару Мехмеді.

Потім уже Аруна зі штрафного метрів із 24-х закидав м'яча в «дев'ятку», проте досвідчений страж воріт мюнхенців витягнув цей удар.

В останній десятихвилинці він ще раз урятував свою команду після удару з близької відстані у виконанні Мехмеді.

У другому таймі перевага «біло-синіх» була беззаперечною, їхні суперники рідко переходили центр поля, двічі, щоправда, тікаючи в небезпечні контратаки. У підсумку нічия – 1:1.

Ключовий момент

Коли секундомір головного арбітра зустрічі відраховував 71-у хвилину зустрічі, динамівці заробили право на небезпечний штрафний. Удар Аруни зі штрафного був практично бездоганним. М'яч за ідеальною траєкторією опускався у верхній кут воріт мюнхенців, але 37-річний страж воріт «синіх» угорець Габор Кірай був на висоті...

Топ-персона

У складі «Динамо» виокремлювався своєю активністю Адмір Мехмеді.

З'явившись на полі після перерви, швейцарець кілька разів загрожував воротам мюнхенців, створюючи гольові моменти.

Товариський матч

23.06.2013. м. Гарміш-Партенкірхен, «Гребен-Штадіон», 1,200 глядачів.

ФК «Динамо» (Київ) – ТСВ «Мюнхен 1860» – 1:1 (1:1)

«Динамо»: Шовковський (Коваль, 46), Люлька (Селін, 46), Данило Сильва (Хачеріді, 46), Сидорчук (Макаренко, 46), Цуріков (Ярмоленко, 46), Калитвинцев (Аруна, 46), Богданов (Мехмеді, 46), Алієв (Безус, 46), Буяльський (Гусєв, 46), Бертольйо (Гармаш, 46), Кравець (Дуду, 46).

«Мюнхен 1860»: Кірай, Вольтс, Бюлов, Вальйорі, Штааль, Френд, Стоппелькамп (Боббі, 85), Хайн, Хетнер (Файк, 76), Адлунг (Тамас, 54), Штарк.

Голи: Френд (19, автогол) – Штааль (11).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер