«Динамо» Київ – «Манчестер Сіті»: матч, який не можна пропустити. Запрошуємо!

«Динамо» Київ – «Манчестер Сіті»: матч, який не можна пропустити. Запрошуємо!

24 лютого в столиці України, на найкрасивішій та найбільшій спортивній арені нашої країни НСК «Олімпійський», відбудеться грандіозне видовище у вигляді першого матчу 1/8 Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та англійським «Манчестер Сіті».

У новому тисячолітті це буде перший поєдинок нашого клубу на такому високому європейському клубному рівні, на якому динамівці можуть розраховувати на таку необхідну багатотисячну підтримку своїх вірних прихильників!

Наші вболівальники ходять на стадіон тому, що тільки там можна відчути той незабутній і ні з чим не зрівняний дух футбольного дійства. Сидячи вдома, звичайно, теж можна радіти і переживати, але, перебуваючи на рідній арені серед своїх братів по біло-синій крові, почуття і відчуття загострюються до межі.

Відчуйте енергетику заповненого вщерть «Олімпійського» та вдихніть ритм загального єднання!
Цей адреналін не зрівняється ні з чим, і справжні вболівальники його ніколи не проміняють на домашній затишок. В день великої гри, а саме така і чекає на нас 24 лютого, справжній дім у всіх, хто не мислить себе без рідної команди, – НСК «Олімпійський»!

Саме там можна буде відчути всю значущість того, що відбувається, отримати яскраві, незабутні емоції від спілкування з однодумцями та самої ГРИ!

Кожен день квитків на перший офіційний поєдинок «біло-синіх» у 2016-му році стає все менше. У вас ще є можливість придбати заповітний пропуск і стати частиною динамівської спільноти в день матчу з грізним «Манчестер Сіті»!

Каси НСК «Олімпійський» та стадіону «Динамо» ім.В.В.Лобановського до ваших послуг щодня з 10:00 до 19:00, також, як і цілодобовий онлайн сервіс реалізації квитків.

Не пропустіть можливість побувати на чудовому футбольному спектаклі!

Запрошуємо на матч із вірою в нашу перемогу!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер