«Динамо» – «Хебей Чайна Форчун» - 5:0 (+ВІДЕО)

«Динамо» – «Хебей Чайна Форчун» - 5:0 (+ВІДЕО)

У цьому матчі тренерський штаб нашої команди задіяв тих же гравців, які брали участь у вчорашньому контрольному поєдинку проти іншої китайської команди «Шаньдун Лунен». Без ігрової практики залишився лише Андрій Ярмоленко, який має незначні проблеми зі здоров’ям.

Біло-сині розпочали поєдинок дуже активно та агресивно, івже на 1-й хвилині вдалося відзначитися Роману Яремчуку! Антунеш прострілив із лівого флангу, а Яремчук у дотик вдало замкнув дальню стійку. Надалі наша команда продовжувала володіти ініціативою, багато комбінувала, граючи  у короткий та середній пас, доставляючи м’яч до штрафного майданчика суперників, але до ударів  по воротах певний час справа не доходила.

Нарешті, Циганков виконав кутовий, і Гармаш наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, але в руки воротарю. Хороший момент збільшити рахунок мав Циганков після вкидання з-за бокової лінії у виконанні Антунеша та дотепної загострюючої передачі Буяльського зліва, але із воротарського майданчика не зміг пробити повз голкіпера.

Після ще кількох небезпечних, але невдалих спроб збільшити рахунок вдалося Буяльському, який скористався чудовим дальнім діагональним навісом Морозюка та з району одинадцятиметрової позначки головою майстерно перекинув голкіпера.

Після цього «Хебей Чайна Форчун» ще більше опустився до власних воріт, там їх і застав свисток на перерву.

У перерві тренери киян провели кілька замін, внаслідок чого Яремчук змістився на лівий фланг.

Щойно розпочалася друга половина зустрічі, рахунок до великого ледь не довів Мораес, який рикошетом від двох стійок послав м’яч у ворота, але арбітр зафіксував у нашого нападника офсайд. Та вже через три хвилини рахунок все ж збільшився зусиллями Яремчука: Морозюк виконав вдалу передачу справа на Гармаша, Денис відкотив м’яч на лінію воротарського майданчика, куди набігав Яремчук,який ударом у дотик оформив дубль.

Але це ще був не кінець. Зовсім скоро простріл Гамаша адресата серед партнерів по команді не знайшов, але змусив помилитися захисника китайського клубу Ян Лу і зрізати м’яч у власні ворота. А згодом Рибалка здорово виконав кутовий, потужно пробивши під праву стійку, але м’яч влучив у каркас воріт і відскочив прямо до Мораеса, який із центру штрафного майданчика без проблем переправив його у сітку, встановивши остаточний рахунок.

Свій наступний поєдинок «Динамо» проведе у понеділок, 13 лютого, початок о 17.00.

Контрольний матч

11.02.2017. Іспанія, м. Малага, Атлетік стедіум

«Динамо» (Київ, Україна) – «Хебей Чайна Форчун» (Китай) – 5:0 (2:0)

«Динамо»: Рудько (Бущан, 46), Віда – кап. (Очигава, 66),  Антунеш (Бурда, 66), Морозюк (Громов, 66), Пантич (Хачеріді, 66), Гармаш (Буяльський, 64), Буяльський (Мораес, 46), Рибалка (Шепелєв), Гонсалес (Федорчук, 46), Циганков (Бесєдін, 63), Яремчук (Корзун, 66).

«Хебей Чайна Форчун» (стартовий склад): Ксяо Фен Ген, Чен Ян, Джу-Ю Кім, Ян-Ян Джин, Хайфен Дін, Ян Лу, Сенвен Луо, Мбіа Стефан, Ліфен Жан, Ксюшен Дон, Тян Юань Ксю.

Голи: Яремчук (1, 53), Буяльський (41), Ян Лу (57), Мораес (63).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер