»Динамо» - «Карпати». Перед грою

»Динамо» - «Карпати». Перед грою

Сьогодні в динамівців важливий матч національного чемпіонату. Про втрату очок і мови бути не може, а вболівальники зачекались красивої гри.

Суперник киян свого часу грізні «Карпати». Цього сезону львів’яни виступають украй непереконливо, програвши все що можна на виїзді, причому в матчах із далеко не найсильнішими командами країнами.

Утім, зараз підопічним Іщенка очки потрібні не менше, ніж динамівцям. Але ні грою, ні кадровим резервом львів’яни свої амбіції підтвердити не можуть.

Динамівці в гарному настрої після перемоги в Боснії. Команда виконала своє головне завдання, хоча і не показала при цьому якісний футбол. Особливих проблем зі складом в Анатолія Дем’яненка немає, тому чекаємо на оптимальний склад та гру більш високого рівня.

У динамівців відновлюється та працює за індивідуальною програмою Айіла Юссуф. Судячи з усього, у старті точно не буде Валентина Белькевича, Владислава Ващука, Сергія Федорова, Мілоша Нінковича, Артема Мілевського – учора вони грали за дубль.

Суперник поки не може розраховувати на білоруського захисника Олександра Юркевича. Усі решта гравців у нормі та готові грати.

Дискваліфікованих в обох команд немає.

Орієнтований склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Маркович, Діакате, Родріго, Несмачний - Михалик, Корреа, Гусєв, Ребров, Ротань - Шацьких

Початок матчу о 19:00, пряма трансляція на СТБ, текстовый он-лайн коментар на нашому сайті.

Історія протистоянь «Динамо» і «Карпат» у рамках чемпіонату України нараховує 26 матчів. Із них у 15 матчах «Динамо» святкувало перемогу, сім матчів завершувались нічиєю, а чотири – перемогою «Карпат». При цьому різниця м’ячів досить велика – 41:19 на користь динамівців.

Матч дублю

Динамо (д) - Карпати (д) 4:0
Голи: Алієв 53, 60, 66, Міщенко 83


Арбітри

Суддя в полі Юрій Вакс (Сімферополь). Асистенти арбітра Володимир Александренко (Вінниця) і Андрій Приймак (Сімферополь). Четвертий арбітр Анатолій Абдула (Харків). Делегати Федерації футболу України Василь Попович (Іршава) і Юрій Махно (Кіровоград).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер