»Динамо» – «Карпати». Як це було

»Динамо» – «Карпати». Як це було

Історія протистоянь «Динамо» і «Карпат» у рамках чемпіонату України нараховує 26 матчів. Із них у 15 матчах «Динамо» святкувало перемогу, сім матчів завершувались нічиєю, а чотири – перемогою «Карпат». При цьому різниця м’ячів досить велика – 41:19 на користь динамівців.

Найбільший рахунок, який фіксувався в матчах між командами, – 4:3. Уболівальників порадували результативністю в 13-му чемпіонаті України, коли «Динамо» приїхало в гості до «Карпат». А от частіше за все фіксувався рахунок 2:0 – таких випадків нараховується шість.

Зауважимо, що «Карпати» являються першим в історії чемпіонатів України клубом, який наніс поразку багатократному чемпіонові України з різницею в два м’ячі. Це сталося на очах у львівських уболівальників 30 липня 2000 року, і тоді «Карпати» перемогли з рахунком 2:0.

Також, якщо «Карпатам» удасться розпечатати ворота «Динамо», то цей гол стане 20-м для команди зі Львова у протистояннях із «Динамо» в чемпіонатах України.

Кращими бомбардирами в матчах проти «Карпат» являються Сергій Ребров (5 м'ячів) та Максим Шацьких (3 м'ячі). Серед «карпатівців» кращі – Іван Гелько, Андрій Покладюк, Сергій Мізін (по 2 м'ячі).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер