«Динамо» – «Карпати»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Карпати»: останні новини перед грою

Співвідношення сил сторін у турнірній таблиці діаметрально протилежне – «біло-сині» в лідерах, а наші суперники на самому дні, причому причиною такого становища стали штрафні санкції у вигляді дев'яти очок, які було знято з львів'ян уже впродовж чемпіонату.

На майбутню гру головний тренер «Карпат» Ігор Йовичевич викликав 16 футболістів, а ще двоє, 20-річні захисники Вадим Страшкевич та Тарас Пучковський, приєдналися до команди в готелі після матчу молодіжних команд клубів, в якому динамівці перемогли – 2:0.

Зазначимо, що у складі гостей перебуває лише один номінальний форвард Михайло Сергійчук, та й той у дев'яти проведених у поточному чемпіонаті матчах забив лише один гол, до того ж із пенальті.

Щодо втрат, то у складі нашої команди матч через пошкодження задньої поверхні стегна пропустить голкіпер та капітан Олександр Шовковський, а у гостей травмований нападник Михайло Кополовець.

Схожа ситуація й із попередженнями та можливою дискваліфікацією. У динамівців за крок від неї Данило Сильва, Юнес Беланда та Андрій Ярмоленко, а у «карпатівців» Ярослав Мартинюк, Денис Кожанов та Муртаз Даушвілі.

На передматчевій нараді було вирішено, що господарі зіграють у білому комплекті (голкіпер у жовтому), а гості – в зеленому (воротар у помаранчевому).

За прогнозом синоптиків, протягом усього дня небо в Києві буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря на момент стартового свистка головного арбітра Юрія Мосейчука з Чернівців складатиме +9°C.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер