«Динамо» та «Малятко»: зустріч друзів

«Динамо» та «Малятко»: зустріч друзів

Точніше, славні ветерани київського «Динамо», які подарували юним вихованцям незабутній настрій.

Втім, про все по порядку. Перша зустріч динамівців із дітьми пройшла у затишному залі будинку «Малятко», до якого футболісти прийшли не з порожніми руками. Тепер на видному місці висить новенький плазмовий телевізор, у вихованців є стильна спортивна форма та набори динамівської атрибутики. Час за спілкуванням пройшов непомітно, ожразу ж була досягнута домовленість про продовження зустрічі вже на футбольному полі.

Міні-футбольний поєдинок зоряних динамівців Володимира Безсонова, Віктора Леоненка, Олега Саленка та Віктора Хлуса проти 12-15-річних вихованців дитячого будинку «Малятко» пройшов на одному із найкращих майданчиків Києва - спортивному комплексі НТУУ «Київський політехнічний інститут». У ньому було все: прагнення до перемоги, радість забитих і гіркота пропущених м'ячів, емоції.

А ось переможців та переможених у цей день не було. Втомлені і задоволені динамівці сфотографувалися на пам'ять зі своїми юними друзями і домовилися про нові зустрічі. Як на футбольному полі, так і за його межами.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер