»Динамо» та «Карпати»: десять на двох!

»Динамо» та «Карпати»: десять на двох!

Динамівці видали найяскравішу гру цього сезону. Не хочеться розпочинати із критики оборони, тому констатуємо факт: такий футбол уболівальникам до душі.

Чесно кажучи, було передчуття, що гості отримають по повній програмі. У нічийних матчах цього чемпіонату «біло-синім» настільки часом не щастило на завершальній стадії, що рано чи пізно подібний збіг обставин повинен був обірватись. А тут і суперник для цих цілей цілком підходящий.

Очевидно, що львів’яни виявились не готовими до сезону. Команда втратила багато очок, а, забивши гол у Києві, просто не знала, що їй робити з цією перевагою. Але слід зауважити, що і гості бились увесь матч. Нехай це і була програна із самого початку битва (на полі «Динамо» зіграти у відкритий футбол – це практично утопія), але те, з якою впертістю «біло-зелені» йшли вперед заслуговує поваги.

Погодьтесь – було цікаво. Якщо пофантазувати та уявити, що команди реалізували свої моменти, то і рахунок міг би бути, скажімо, 12:5 чи 13:6. Відкритий футбол, зі своїми плюсами та мінусами. І якщо гості досить швидко дали зрозуміти, що збираються атакувати великими силами, що дає можливість проводити свої знамениті «контри», то динамівці значною мірою помилялись при позиційному захисті.

Гавранчіч і Діакате не виглядали монолітом у звітному поєдинку. Пропустили Батісту на початку зустрічі (хоча там і Михалик був замішаний), дозволили Кобіну пробити з двох метрів при нічийному рахунку, після перерви сенегалець і зовсім програв «повітря», після чого кияни отримали третій м’яч. А до матчі-відповіді з «Сараєво», а потім, хочеться в це вірити, практично не залишилось часу для покращення взаєморозуміння.

А от напад порадував. Гвінеєць Бангура став злим генієм для львів’ян. Швидкий, верткий, із дриблінгом та ударом, він тероризував оборону гостей увесь матч. Створював моменти сам, використовував передачі партнерів, а в результаті записав на свій рахунок хет-трік. Але тут не можна не відмітити його напарника. Макс Шацьких зіграв дуже корисно для «Динамо». Старожил команди відмінно попрацював у підігріванні, забив важливий м’яч, постійно відтягував на себе захисників та звільняв простір для Бангури. У цілому, справжній «тіньовий герой» матчу.

Порадувало і те, що, навіть виграючи із солідною перевагою, динамівці не зупинились, а продовжували шукати щастя біля воріт суперника. І знаходили його! Також приємно зауважити, що конкуренція в лінії атаки після повернення до строю Артема Мілевського, впевненої гри Бангури та Шацьких, а також при технічних можливостях Клебера стала уже серйозною, а це позволяє сподіватись, що всі наші форварди будуть постійно тримати себе в хорошій формі.

Схоже, що тренерський штаб все ближче до визначення оптимального складу команду. Хотілося б побажати їм по швидше знайти краще поєднання гравців, а футболістам передати прохання вболівальників – по частіше радувати їх ювілеєм красивих комбінацій та голів, і просто бути відданими своїй справі та команді на всі сто відсотків.

P.S. Опис голів можна знайти в он-лайні матчу, а також переглянути їх у розділі відео.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер