«Динамо» – «Дніпро»: думки головних тренерів перед великою грою

«Динамо» – «Дніпро»: думки головних тренерів перед великою грою

Незадовго до стартового свистка головного арбітра зустрічі Анатолія Жабченка із Хмельницького пропонуємо вам ознайомитися з думками головних тренерів клубів.

Сергій РЕБРОВ («Динамо»):

- Упевнений, що «Дніпро» буде достатньо мотивований проти нас, незалежно від того, регулярно їм платять гроші чи ні. Це команда високого рівня. А нашим футболістам неохідно розібратися в собі та зрозуміти, чи варто поділяти суперників на важливих та другорядних, вважаючи себе фаворитами ще до виходу на поле...

Я би не сказав, що команда не готова функціонально – судити про це можу за об'єктивними показниками на основі перших ігор. Просто потрібно виходити та віддавати всі сили, щоб потім не було в чому себе дорікнути.

Мирон Маркевич («Дніпро»):

- Безумовно, зараз команда вже не та, проте хлопці просто зобов'язані довести, що незамінних гравців немає, та зіграти у класний футбол. Принаймні, тренерський штаб на це налаштовує.

У збірників є стимул готуватися до чемпіонату Європи, у молодих – демонструвати свій рівень, щоб у найближчому майбутньому стати хорошими виконавцями. Та й іншим футболістам, які у «Дніпрі» нещодавно, необхідно доводити свою спроможність, інакше гріш їм ціна як професіоналам.

Що ж, настрій у таборі київського «Динамо» та у наших суперників як ніколи бойовий, а це значить, що на всіх нас чекає цікава гра, на яку ми вас всіх і запрошуємо!

Місце зустрічі – НСК «Олімпійський» о 17:00.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* використано матеріали виданнь www.sport-express.ua та «КОМАНДА»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер