«Динамо» – «Дніпро»: прогноз від ВУКОЄВИЧА

«Динамо» – «Дніпро»: прогноз від ВУКОЄВИЧА

- «Дніпро» – дуже хороша, серйозна команда. З кожним роком вони покращують свою гру. На нас чекає дуже важкий поєдинок, до якого потрібно серйозно приготуватися й показати хороший рівень гри. Це буде справжнє українське дербі. Сподіваюся, що «Динамо» переможе.

- За рахунок чого «Динамо» зможе переграти «Дніпро», якщо «Шахтар», який не програвав стільки часу, поступився в Дніпропетровську?

- «Динамо» буде грати перед своїми вболівальниками на домашньому стадіоні. У нас у складі дуже хороші гравці. Команда помітно додала у своїй грі. Ми здобули чотири перемоги поспіль, і настрій у колективі хороший. Ми серйозно готуємося, щоб порадувати наших уболівальників та здобути перемогу в неділю.

- Як ти гадаєш, чому «Динамо» пропустило чимало м'ячів в останніх іграх?

- Головне – що ми виграємо. Потрібно продовжувати рухатися далі. Прийшли нові гравці, й нам потрібно покращувати зіграність, не втрачати концентрацію в обороні. Є моменти, над якими ще потрібно працювати, але найважливіше – що ми виграємо, і я сподіваюся, будемо продовжувати це робити.

- За рахунок чого тобі переконати тренерський штаб, що ти гідний місця в основному складі?

- У мене великі амбіції, бажання весь час грати на високому рівні. Я серйозно тренувався та чекав свого шансу. До того ж, для мене важливо потрапляти до складу своєї національної збірної, щоб поїхати на Чемпіонат світу. «Динамо» – моя команда, і я завжди готовий за неї грати. Зараз я отримав шанс знову закріпитися в основі, й сподіваюся, що тепер постійно буду потрапляти до стартового складу. Буду до цього прагнути й бути максимально готовим перед кожною грою.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер