«Динамо» – «Чорноморець»: шлях до кубкового півфіналу (+ ВІДЕО)

«Динамо» – «Чорноморець»: шлях до кубкового півфіналу (+ ВІДЕО)

«Біло-синіх» сліпий жереб у першому ж раунді, з якого розпочався шлях для нашої команди, 1/16 фіналу, звів із командою Прем’єр-ліги, донецьким «Металургом». Динамівці здобули домашню перемогу 3:2. «Чорноморець» у цьому ж раунді розгромив на виїзді миколаївську «Енергію» – 4:0.

У 1/8 фіналу «Динамо» з таким самим рахунком, 4:0, розгромило у Свердловську місцевий «Шахтар», у той час як одесити потрапили до наступного раунду, не виходячи на поле. Вірніше, команда Григорчука якраз вийшла, а ось їхній суперник, «Дніпро», на гру не приїхав.

У чвертьфіналі «біло-сині» здолали у гостях харківський «Металіст» – 3:2, а «Чорноморець» також на виїзді переміг представника другої ліги, ФК «Тернопіль» – 1:0.

Отже, загалом «Динамо» провело в нинішньому розіграші Кубка вже три матчі, два з яких – на виїзді, й у всіх здобуло перемоги в основний час із загальною різницею м’ячів 10:4.

«Чорноморець» провів лише два матчі, причому обидва з командами другої ліги, й у обох також переміг в основний час, не пропустивши при цьому жодного м’яча – 5:0. Проте у чвертьфінальному протистоянні з «Тернополем» «моряки» забили переможний гол лише на п’ятій компенсованій хвилині.

Отже, найпопулярніші результати в кубкових матчах за участю «Чорноморця» та «Динамо» у цьому сезоні – 3:2 та 4:0.

Найкращими бомбардирами «Динамо» в цьому розіграші Кубка є Браун Ідейє та Андрій Ярмоленко (на фото), в активі яких по три голи. Два м’ячі забив Олег Гусєв, по одному – Лукман Аруна та Дуду.

У складі «Чорноморця» найкращим снайпером у Кубку є Анатолій Діденко, який відзначився вже двома м’ячами. По одному влучному пострілу зробили Еліс Бакай, Андрій Слінкін та Ринар Валєєв.

Кубкові матчі за участю «Чорноморця» в цьому сезоні збивають у середньому 7,550 глядачів, за участю «Динамо» – 15,355 глядачів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер