«Динамо» – «Анжі»: погляд із табору суперника

«Динамо» – «Анжі»: погляд із табору суперника

Київське «Динамо» є найтитулованішим клубом як у СРСР, так і в незалежній Україні.

З історією «Динамо» тісно пов'язане й ім'я легендарного тренера Валерія Лобавновского, на чолі з яким динамівці виграли значну частину своїх трофеїв, включаючи всі 3 міжнародних титули.
У чемпіонаті України цього сезону кияни йдуть у трійці лідерів. У Лізі Європи в 1/16 фіналу їм доведеться зустрітися з французьким «Бордо».

Найбільш відомі гравці нинішнього складу
Олександр Шовковський, Тарас Михалик, Євген Хачеріді, Мігель Велозу, Огнен Вукоєвич, Олександр Алієв, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко.

Володар «Золотого м'яча» France Football 1975 року (приз найкращому футболісту Європи) Олег Блохін є нинішнім головним тренером динамівців.

Форвард
«Анжі» Сердер Сердеров вважає, що йому та його одноклубникам важливо перевірити свої можливості у грі з «біло-синіми».

- «Динамо»
це відомий клуб, і було б цікаво перевірити свої сили в поєдинку з таким суперником. Щоправда, зараз ми вже безпосередньо готуємося до єврокубкового матчу з «Ганновером», і гадаю, що гра з киянами пройде в умовах, максимально наближених до бойових. Я маю на увазі невелику кількість замін та інші ознаки офіційного матчу. Але якщо тренери довірять мені місце на полі, намагатимуся бути максимально корисним команді.

Напередодні гри з нашим клубом, «Анжі» провів товариську гру з іспанським «Ель Пало», що завершився переконливою перемогою підопічних Гуса Хіддинка (на фото з Фабіо Капелло)
6:0.

Після цієї зустрічі екс півзахисник мадридського «Реала» Лассана Діарра запевнив, що проблем із налаштуванням на гру проти київського «Динамо» в його товаришів не буде.

- Так, «Динамо» серйозніший опонент. Але запевняю, що проблем із налаштуванням не було й проти іспанців. Сам факт, що ми забили у ворота «Ель Пало» шість м'ячів, свідчить про відповідальне ставлення до матчу. Ми і створювали моменти, і доволі ретельно реалізовували їх. З таким же налаштуванням ми збираємося підійти й до поєдинку з киянами.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер