«Динамо» – «Анжі» – 2:2. Звіт

«Динамо» – «Анжі» – 2:2. Звіт

Необхідно сказати, що, судячи з висловлювань, що линули зі стану наших суперників, дагестанський клуб, який серйозно посилився цієї зими, був дуже серйозно налаштований на товариський поєдинок із віце-чемпіоном України.

Ігрові аспекти

З того, що побачили понад півтори сотні вболівальників, що зібралися на стадіончику футбольного центру в Марбельї, а також телеглядачі, які спостерігали за грою на офіційному сайті київського «Динамо», маститі тренери двох клубів Олег Блохін та Гус Хіддинк виставили бойові склади. У динамівців, можливо, він міг би бути й більш оптимальним, але через пошкодження різного ступеня складності на гру не були заявлені воротар Олександр Шовковський, центральний захисник Тарас Михалик та нападник Марко Рубен. В «Анжі» до стартового складу не потрапив екс-донецький бразилець Вілліан, який напередодні приєднався до свого нового клубу.

Сама гра загалом була типово міжсезонною. Динамівці краще виглядали підготовленими з фізичної точки зору, сміливо вступали в єдиноборства та в русі перевершували свого суперника. У свою чергу, махачкалинці завдяки досить великій кількості технічних гравців краще контролювали м'яча, що дозволяло їм періодично протягом 10-15 хвилинних відразків володіти територіальною ініціативою.

Рахунок у грі відкрили наші футболісти. На 20-й хвилині Мігель Велозу подав кутовий, Євген Хачеріді в боротьбі відразу з двома захисниками спрямував м'яча в поперечину. Після відскоку найкраще сорієнтувався Ніко Кранчар
1:0.

Перший тайм, який проходив без особливих гольових ситуацій, завершився несподівано на користь «Анжі» завдяки високій індивідуальній майстерності наших суперників. Спочатку марокканець Буссуфа блискуче виконав на 40-й хвилині штрафний, а потім росіянин Жирков, отримавши пас від Ето'о, з легкістю втік від Домагоя Віди та спрямував м'яча в сітку воріт Максима Коваля.

На завершення перших 45-хвилин посварилися Лукман Аруна та Лассана Діарра, за що південнокорейський арбітр Хонг Лі справедливо відправив обох додивлятися поєдинок із лави для запасних.

У другому таймі гравці «Анжі» більше грали індивідуально, динамівці продовжували бігові вправи, абсолютно забувши про ворота суперника. У рамку воріт «біло-сині» влучили лише одного разу, але про це пізніше. У свою чергу суперники виглядали в цьому аспекті ще гірше, взагалі жодного разу в другому таймі не поціливши в рамку воріт «біло-синіх».

Ключовий момент

Епізод, який призвів до нічийного результату гри, стався на 69-й хвилині. На лівому фланзі атаки Андрій Ярмоленко прийняв діагональний навіс із глибини та прострілив у центр штрафного майданчика, де Адмір Мехмеді (на фото) виграв боротьбу у бразильця Евертона та від того м'яч знущально закотився до самісінького кута воріт Габулова
2:2.

Топ персони

У звітній грі у складах команд необхідно виокремити капітана динамівців Олега Гусєва та опорного півзахисника «Анжі» Буссуфу. Перший звично заряджав енергією своїх партнерів, взяв участь у кількох атаках на ворота команди Хіддинка та навіть міг забити на сьомій хвилині після пасу Мехмеді, а другий вміло руйнував нитки комбінаційної гри «біло-синіх» у центрі поля та записав своє ім'я до протоколу матчу, як автор одного з голів, майстерно виконавши штрафний.

Товариський матч

2 лютого 2013 м. Марбелья. Стадіон Футбольного центру

«Динамо»
«Анжі» 2:2 (1:2)

«Динамо»: Коваль
Данило Сильва (Люлька, 73), Віда, Хачеріді, Селін (Тайво, 59) Велозу, Аруна (Гармаш, 45), Гусєв (Кравець, 88), Кранчар (Безус, 52), Ярмоленко Мехмеді.

«Анжі»: Габулов
Логашов, Жоао Карлос, Тагірбеков (Смолов, 46), Єщенко Лассана Діарра (Карсела Гонсалес, 45), Буссуфа, Жусілей, Шатов (Вілліан, 71), Жирков (Евертон, 46) Ето'О (Сердеров, 79).

Голи: Кранчар (20, Евертон (69, автогол) Буссуфа (40), Жирков (42)

Попередження: Буссуфа (30), Жоао Карлос (58)

Вилучення: Аруна (45)
Діарра (45)

«Динамо»

 

«Анжі»

2

Голи

2

6

Загалом ударів

5

4

Удари в рамку воріт

3

2

Удари повз ворота

2

1

Стійки та поперечини

0

7

Кутові

6

0

Офсайди

0

0

Жовті картки

2

1

Червоні картки

1

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер