»Динамо-2» переносить матчі

»Динамо-2» переносить матчі

Після матчу в Чернігові з «Десною» 22-го квітня другій динамівській команді доведеться обійтися без офіційних матчів до 7-го травня. Причиною став виклик шістьох гравців команди Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева до юнацької збірної U-20 (воротар Артур Рудько, захисник Сергій Люлька, півзахисник Сергій Рибалка та нападник Сергій Шевчук) та U-18 (захисники Антон Братков та Дмитро Рижук).

Хлопці 1992-го року народження виїхали до Словаччини на міжнародний турнір Slovakia Cup, а команда 20-річних проводить навчально-тренувальний збір під Києвом. Таким чином, матчі 26-го та 27-го турів проти «Енергетика» та «Арсеналу» з Білої Церкви динамівці проведуть в інші терміни – 15-го травня та 1-го червня.

Про те, як у цей час буде проходити тренувальна робота, розповів старший тренер «Динамо-2» Геннадій Литовченко:

- В інтересах збірної ми перенесли свої матчі на пізніший термін. Зараз проводимо по два тренування на день, і до 7-го травня будемо працювати в підтримуючому режимі. За цей час плануємо провести два товариських матчі. Хлопці 1993-го року народження зустрінуться з однолітками із ДЮСШ-15, а за чотири дні до виїзду до Кіровограду плануємо провести спаринг із командою «Єдність» (Плиски), в якому дамо хлопцям зіграти по тайму.

Відповідно до календаря, останні п’ять матчів ми проводимо на виїзді. Звичайно, це нелегко, але ми справляємося, адже свого часу самі переносили поєдинки через ігри збірних, чиї інтереси перш за все. За попередній місяць нам доводилося зустрічатися з командами, які вирішують різні завдання, – одні хочуть залишитися в першій лізі, інші борються за вихід до Прем’єр-ліги, тому й результати різні та неоднозначні. Наприклад, останній матч із «Десною» був напруженим до останньої хвилини, часом ми мали перевагу, але могли як виграти, так і програти. Хлопці ще молоді, інколи їм не вистачає впевненості. Хоча, в матчі з «Севастополем» вони показали хорошу гру, і після перемоги над лідером повірили у свої сили.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер