»Динамо»: 11-та домашня перемога поспіль

»Динамо»: 11-та домашня перемога поспіль

«Динамо», обігравши в рамках 25-го туру ФК «Харків» з рахунком 1:0, поновило кілька статистичних показників у нинішньому сезоні. Так, "вікторія" над харків'янами стала для підопічних Юрія Сьоміна 11-ю поспіль у рідних стінах, а серія без нічиїх досягла позначки в 21 поєдинок. Аналогічний показник (21) і в голевої домашньої серії динамівців.

Сербський півзахисник Мілош Нінкович, гол якого приніс «Динамо» перемогу у вчорашньому матчі з ФК «Харків», продовжує бити особисті рекорди результативності. Цього сезону на рахунку Мілоша вже п'ять м'ячів, що в два з половиною рази перевищує бомбардирський показник серба минулого сезону. Щоправда, поки що Нінкович забиває виключно в чемпіонаті України. Втім, сам Мілош зовсім не проти забити в Кубку УЄФА вже в четвер – у ворота донецького «Шахтаря».

До кінця чемпіонату 2008/2009 залишилося лише п'ять турів. Утім, футболістам «Динамо» не варто забивати собі голову цими думками, тому що попереду матчі з «Шахтарем» за історичне право зіграти у фіналі Кубка УЄФА!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер