«Динамо-2» в Туреччині: день 2-й

«Динамо-2» в Туреччині: день 2-й

Напередодні недільного ранкового тренування було проведено заняття в тренажерному залі під керівництвом тренера з фізичної підготовки Антона Дяченка, який є одним із учнів Вінченцо Пінколіні та випускником столичного університету фізкультури, а також тренера воротарів Тараса Луценка. Тут же працював і Мирослав Бонь, який трохи захворів, але повертатися на поле йому поки зарано.

Далі – поле, ведення м'яча, кругова робота, а також робота в парах із завершальним ударом по воротах. Фінальним акордом заняття були дві семихвилинні пробіжки від штрафного до штрафного майданчика з паузами.

Наставник «біло-синіх» Олександр Хацкевич ні на хвилину не відволікався від тренувального процесу, підказуючи своїм підопічним і одразу ж указуючи на помилки.

Для тих же, хто під кінець тренування виглядав втомленим або починав скаржитися, тренер, із посмішкою на обличчі, показував на сусіднє будівництво, натякаючи молодим хлопцям на те, що бігати і працювати на полі куди краще, ніж там.

Після тренувального заняття більша частина хлопців попрямувала до корпусу, а воротарі Георгій Бущан та Євген Волинець, захисники Дмитро Рижук, Віталійс Ягодінскіс, Іван Трубочкін та Валерій Скидан, а також нападник В'ячеслав Панфілов, віддали перевагу морю.

Найбільш актуальною проблемою вечора став пошук у готелі місця стабільного сигналу Інтернету. Після недовгих пошуків, з'ясувалося, що найкраще Інтернет працює безпосередньо в коридорі третього поверху, де і розквартирувалася вся делегація.

Таким чином, прохід між кімнатами футболістів став справжнім місцем паломництва. Тут слухають музику, обговорюють останні новини в країні та результати матчів, спілкуються з близькими та друзями. Поки що коридор перетворився на своєрідне неформальне місце зустрічей, яке, з часом і особливо вечорами, може переростати у справжній динамівський форум. Можливо, саме такі, часом, комічні, ситуації перетворюють команду в справжній колектив і об'єднують його.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер