«Динамо-2» - переможець XVIII Меморіалу Макарова!

«Динамо-2» - переможець XVIII Меморіалу Макарова!

З цією командою підопічні Андрія Гусіна вже зустрічалися на груповому етапі і тоді поступилися з рахунком 1:3. Сьогодні суперник також був налаштований дуже серйозно.

У перші хвилини чернігівці намагались захопити ініціативу і все ближче підбиралися до воріт Артема Кичака. Кульмінацією їхніх зусиль став хороший удар Гуда метрів із 18-ти по центру воріт
голкіпер витягнув м'яча з-під поперечини. У відповідь небезпечно пробивав Франк Теміле воротар «Десни» також виручив. Незабаром хороший момент мав Ахлетдін Ісраїлов, який сильно пробив із району правого кута штрафного майданчика, але знову надійно зіграв страж воріт суперника, накривши м'яч у ближньому нижньому куті.

Як і в попередньому матчі, всі найважливіші події відбулися після перерви. У «біло-синіх» на другий тайм вийшов той самий склад. Отримавши настанови від тренера, динамівці заграли активніше. Загострювати гру намагалися Теміле, Суарес, Ісраїлов. Прекрасний удар з-за меж штрафного в дальній кут удався Андрію Воронкову
на нього в останній момент зреагував воротар.

Не відсиджувалися біля власних воріт і гості. Овчинников завдав ефектний удар через себе у створ воріт
Кичак не без зусиль упорався. Утім, це був лише епізод. Надалі на полі домінували і володіли ініціативою динамівці.

У підсумку, Ісраїлов здорово подав кутовий, Теміле ледь торкнувся м'яча головою, пропустивши його на Рижука, який залишався на самоті в кількох метрах перед воротами і без проблем спрямував м'яч у сітку.

Через дві хвилини
Єрмаченко, який щойно вийшов на заміну, зробив відмінну зрячу подачу праворуч на протилежну сторону штрафного майданчика, де на м'яч чекав Воронков, який відправив сферу точно в дальній кут воріт!

Ну а остаточний рахунок встановив Дієго Суарес, який чудово пробив із району півкола перед штрафним майданчиком.

У час, що залишився до фінального свистка, моменти для взяття воріт мали активні Єрмаченко, Хобленко, Воронков, але на останніх хвилинах динамівці пропустили самі. Після подачі зі штрафного м'яч престижу забив Кондратюк.

Таким чином, «Динамо-2» в шостий раз стало переможцем меморіалу Макарова. Нагадаємо, це звання команда не завойовувала з 2009-го року.

Урочиста церемонія нагородження переможців розпочалася одразу ж після закінчення фінального матчу. Всі учасники отримали дипломи та пам'ятні презенти від організаторів турніру
заступника голови обласної федерації футболу Олександра Тютюна, а також вдови Олега Макарова Людмили Валентинівни Михайловської, дочки Анастасії Олегівни, ветеранів «Динамо» Володимира Трошкіна, Андрія Біби, Володимира Мунтяна, Валерія Самохіна та інших почесних гостей турніру. Призери також були нагороджені медалями, а переможці отримали ще диплом і кубок.

Спеціальні призи були вручені тренерам, капітанам та воротарям команд.

Приємно відзначити, що найкращим голкіпером турніру було визнано воротаря «Динамо-2» Артема Кичака. На завершення теплі слова сказали динамівські ветерани, а команди сфотографувалися на пам'ять!

XVIII Меморіал Макарова. Фінал

29.01.2013. Манеж УТБ «Динамо». Конча-Заспа

«Десна» (Чернігів)
«Динамо-2» м 1:3 (0:0)

«Динамо-2»: Кичак, Чорноморець (Остапенко, 85), Лухтанов (Козлов, 85), Рижук (Адаменко, 85), Кушніров, Ісраїлов (Боровик, 85), Фаворов (Єрмаченко, 62), Морозенко (Бутенін, 58 ), Теміле (Прокипчук, 75), Суарес (Хобленко, 75), Воронков.

«Десна» (Чернігів):
Федорено, Жук (Чуланов, 83), Мельник, Кавацив (Бриль, 74), Анеліков (Акчурин, 67), Кобець (Фурта, 65), Чепурненко, Гуд (Бовтрук, 37), Картушов ( Стеценко, 75), Овчинников (Кондратюк, 60), Бровкин (Малюк, 37).

Голи: Кондратюк (90) - Рижук (61), Воронков (63), Суарес (74).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер