«Динамо» U9 – переможець турніру Utmost Cup-2024

«Динамо» U9 – переможець турніру Utmost Cup-2024

Команда київського «Динамо» вікової категорії U9 (футболісти 2015 року народження, тренер – Ігор Тягло) стала переможцем традиційного турніру Utmost Cup, що кожного року проходить у Вінниці.

У турнірі, що проходив з 19 до 21 вересня, брали участь 48 команд. Динамівці на першому груповому етапі здобули три перемоги із загальною різницею 22:1 («АФК-Кривбас» Дніпро – 9:0, VIVA-CUP Хмельницький – 12:1, Кремінь Кременчук – 1:0) та впевнено посіли перше місце. На другому груповому етапі «біло-сині» також стали першими, здобувши дві перемоги та одного разу зігравши внічию, при цьому не пропустивши жодного гола («Полісся» Житомир – 2:0, ФК «Львів» – 0:0, «Атлет» Київ – 2:0).

У чвертьфіналі «біло-сині» розгромили чернівецьку «Буковину» – 7:2, на стадії 1/2 фіналу лише в серії пенальті здолали одноліток із харківського «Металіста» (основний час – 1:1), а у вирішальному поєдинку виявилися сильнішими за столичний «Локомотив» – 3:0.

Найкращим бомбардиром турніру став динамівець Сергій Чернушкін. Також індивідуальні нагороди отримав Дмитро Волков (найкращий гравець команди) та Максим Терещенко (найкращий гравець турніру).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер