«Динамо» U16 дізналося своїх суперників на «Champions Cup» пам’яті Габора Ноймана

«Динамо» U16 дізналося своїх суперників на «Champions Cup» пам’яті Габора Ноймана

Завтра, 21-го серпня, стартує міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір «Champions Cup» пам’яті Габора Ноймана, організатором якого виступає Академія ФК «Варда» (Кішварда).

У п’ятницю вранці динамівська академічна група U16 (футболісти 2006-го року народження) із села Дерцен поблизу Мукачева, де в рамках підготовки до старту нового сезону Еліт-ліги ДЮФЛ проходив навчально-тренувальний збір, прибула до угорського міста Кішварда.

Розмістившись у гуртожитку, який надали організатори змагань, наша команда трохи відпочила, а ввечері тренери всіх команд-учасниць зібралися на загальні збори, на яких обговорили домашню та виїзну форму, у якій гратимуть на турнірі, а також спостерігали за жеребкуванням і дізналися своїх суперників по групі та опонента на завтрашню гру зокрема.

Відзначимо, що в турнірі беруть участь шість команд, поділених на дві групи по три колективи в кожній. За результатами жеребкування «Динамо» U16 під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка потрапило до групи «B» разом з угорською академією Пушкаша та хорватським «Хайдуком» (Спліт).

Інше тріо склали угорська академія ФК «Варда» (Кішварда), мукачівський МФА «Мункач» та румунська «Чикзереда».

Відзначимо, що за регламентом матчі турніру триватимуть два тайма по 30 хвилин із перервою. Дозволяється заміна всіх гравців, які є в заявці на матч, але зупиняти гру для цього можна лише тричі, а також робити заміни в перерві. У разі якщо дві чи більше команд на груповому етапі наберуть однакову кількість очок, для визначення переможця насамперед братимуться до уваги особисті зустрічі, а потім забиті м’ячі. Команди, які посядуть у своїх групах перші місця, 22-го серпня зіграють у фіналі, колективи, що стануть другими, поборються між собою за бронзові медалі, а в матчі за п’яте місце гратимуть команди, що стануть у своїх групах третіми.

Тож свій перший матч на турнірі «Динамо» проведе в суботу, 21-го серпня, проти академії Пушкаша, початок о 12.00 за київським часом. Другий матч групового етапу відбудеться о 17.00, а суперником нашої команди стане «Хайдук» (Спліт). Вирішальні матчі, у яких будуть розподілені підсумкові місця, пройдуть у неділю, 22-го серпня.

За підсумками турніру будуть визначені найкращі гравці в різних номінаціях, зокрема найкращий бомбардир, найкращий гравець та найкращий голкіпер.

Слідкуйте за оперативною інформацією про виступи динамівців на нашому сайті, а також читайте коментарі тренерів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер