«Динамо» U15 перемогло ОК ім. І. Піддубного 9:0 та зіграє у фіналі турніра А. Гаваші

«Динамо» U15 перемогло ОК ім. І. Піддубного 9:0 та зіграє у фіналі турніра А. Гаваші

У півфінальному матчі міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші вікової категорії U15 «Динамо» зустрічалося з київським ОК ім. І. Піддубного, який завершив груповий етап у своєму квартеті «С» на другій сходинці та став найкращим колективом, який вийшов до півфіналу.

Динамівці впевнено перемогли з рахунком 9:0, забивши в першому таймі чотири м’ячі, а у другому – ще п’ять, та вийшли до фіналу змагань, який відбудеться завтра, 21-го серпня. Суперником киян стане донецький "Шахтар", який у паралельному півфінальному матчі переміг львівський "Рух" 1:0. Вирішальна гра розпочнеться о 10.00 на стадіоні "Авангард" в Ужгороді.

- Ми одразу взяли ініціативу у свої руки, забили на самому початку, і в подальшому гра проходила під нашим контролем, - підбив підсумки півфіналу наставник «Динамо» U15 Юрій Дмитрулін. - Усе виходило, ми виглядали набагато свіжішими, ніж суперник, тому рахунок і вийшов таким великим. Хоча особисто я команду цього віку не знав, адже з U15 працюю всього два тижні. Просто грали в той футбол, який намагаємося прищеплювати хлопцям, не відштовхувалися від команди суперника.

Сказали хлопцям накривати суперників на своїй половині поля, при відборі м'яча проводити швидкі атаки, а якщо не вийде, контролювати м'яч за рахунок коротких і середніх передач, зібрати гравців ОК ім. І. Піддубного на одній половині поля і перевести гру на іншу, створити більшість і проводити більше флангових атак. У нас так і вийшло: шість м'ячів із дев'яти ми забили якраз після флангових передач. Хлопці проривалися до воріт, добре виходили і простріли, і завершення.

Що стосується другого тайму, ми не грали по рахунку, оскільки в цьому не було сенсу. Ми провели заміни і випустили свіжих футболістів, які мало грали. Звісно, ті, хто має мало ігрової практики, старалися і забивали м'ячі. З їхньою появою ситуація на полі не змінилася, і картини вони не зіпсували.

Сьогодні ввечері проведемо теорію, розповімо, що хочемо бачити від хлопців, як їм діяти і т. д., а завтра о 10.00 ранку зіграємо фінал із донецьким «Шахтарем». Чи вийде все задумане втілити на футбольному полі, покаже тільки гра.

Турнір на честь А. Гаваші U15. Півфінал

20.08.2021. Ужгород, стадіон «Автомобіліст»

ОК ім. І. Піддубного - «Динамо» – 0:9 (0:4)

«Динамо»: 1. Петренко (71. Сьомка, 36), 2. Рибак (4. Дехтярь, 36), 6. Човгаленко, 14. Михайленко (3. Білий, 36), 18. Озимай (19. Белев’ят,41), 11. Редушко (20. Бурлаков, 55), 8. Попов, 7. Ільченко (22. Макаров, 36), 26. Губенко (16. Букатий, 41), 10. Драган (13. Богданов, 36), 5. Варивода (21. Дорошенко, 46).

Голи: Ільченко (2, 35), Попов (7), Губенко (18), Богданов (51, 55), Макаров (61), Бурлаков (64, 65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер