«Динамо» U10 – переможець «Dynamo Kyiv Cup 2021»!

«Динамо» U10 – переможець «Dynamo Kyiv Cup 2021»!

Відгриміли футбольні баталії на Всеукраїнському дитячому футбольному турнірі «Dynamo Kyiv Cup 2021» серед дітей 2012-го року народження.

24 команди з різних куточків України змагалися за почесні трофеї легендарного клубу «Динамо» Київ. Матчі проходили на футбольному полі стадіону КДЮСШ «Чемпіон» у Дарницькому районі міста Києва. Грали команди два тайми по 20 хвилин у форматі 6 польових гравців + воротар на півполя.

Завдяки потужному складу учасників та високому рівню підготовки команд турнір був цікавим та повним несподіваних результатів. Спекотно було не лише в повітрі, а й на футбольних майданчиках. Жодна з команд не хотіла поступатися. Футбольні пристрасті кипіли як на футбольному полі, так і на трибунах серед численних вболівальників. До останньої хвилини команди боролися за призові місця в турнірі «Dynamo Kyiv Cup 2021».

«Динамо» було представлене на турнірі двома командами під керівництвом Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова. Перша на груповому етапі перемогла «Адреналін» 8:0, «Гірник-Спорт» - 6:1, «Локомотив-2» - 4:0, «Спарту» - 6:1 та команду «Pantera» - 9:1. А «Динамо-2» зіграло унічию із ДЮСШ ім. Горпинко - 0:0, «Зміною-Оболонь» - 1:1 і виявилося сильнішим за «Чемпіон» - 3:2, ФК «Мал» - 4:0 та «Полісся» - 4:1. У чвертьфіналі «Динамо» впевнено впоралося із ДЮСШ «Зміна» - 5:0, а «Динамо-2» у серії пенальті поступилося «Кудрівці-Юніор» - 1:2 (основний час завершився унічию 1:1). У півфіналі динамівці святкували перемогу над командою «Golden Eagle» - 5:1.

У фінальному двобої зійшлися команди «Динамо» та «Кудрівка-Юніор» з Ірпіні. До 25-ї хвилини матчу дуже амбітна і потужна команда «Кудрівка» вела в рахунку 1:0. Але наприкінці матчу юні динамівці двома влучними "пострілами" вирвали перемогу в досить напруженому і феєричному фіналі . За трете місце боротьбу вели команди «Локомотив» (Київ) та «Golden Eagle» (Полтава). До останніх секунд матчу рахунок на табло залишався нічийним 1:1. Команди вже готувалися до післяматчевих пенальті, арбітр готовий був дати фінальний свисток, і в цей час юні футболісти «Локомотива» забили вирішальний гол в матчі. В підсумку кияни перемогли з рахунком 2:1 та здобули бронзу турніру «Dynamo Kyiv Cup 2021».

Нагороджував юних футболістів голова ГО «Київська Ліга дитячого футболу» та організатор турніру Володимир Величко. Переможці та призери «Dynamo Kyiv Cup 2021» отримали чудові кубки, медалі, дипломи та подарункові сертифікати від технічного партнера фестивалю – мережі магазинів «Атрибутика». Почесними нагородами та подарунками також відмітили найкращих гравців турніру.

Для переможців та призерів турніру виступили дівчатка з команди «Лайм», черлідери спортивного клубу «Peregrin» - партнера турніру «Dynamo Kyiv Cup 2021».

І в завершенні церемонії нагородження юних футболістів чекав приємний сюрприз від партнера - ресторану щасливих родин «Pesto Cafe» - святковий стіл на честь закінчення турніру «Dynamo Kyiv Cup 2021». Діти скуштували смачну піцу та отримали на кожну команду подарунковий сертифікат на відвідування мережі ресторанів «Pesto Cafe».

Вітаємо переможців турніру «Dynamo Kyiv Cup 2021» серед команд 2012 р.н. та дякуємо всім юним футболістам – учасникам турніру за чудове футбольне свято, яке вони подарували глядачам. Відзначимо, що з 19-го по 22-е серпня змагання «Dynamo Kyiv Cup 2021» пройдуть серед футболістів вікової категорії U11 (футболісти 2011-го року народження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер