«Динамо» – ЛНЗ: бомбардирські розклади

«Динамо» – ЛНЗ: бомбардирські розклади

Напередодні матчу 5-го туру VBET Ліги, у якому «Динамо» зустрінеться з черкаським ЛНЗ, пригадаємо, хто з діючих футболістів обох команд відзначався голами у воротах найближчого суперника.

Нагадаємо, ЛНЗ був новачком Прем’єр-Ліги минулого сезону, тож історія зустрічей «Динамо» з черкаським клубом поки налічує лише два матчі. Втім, обидва поєдинки вийшли результативними, команди забили вісім м’ячів на двох.

Найкращим бомбардиром киян у протистоянні з черкащанами є Андрій Ярмоленко, у доробку якого два забитих м’ячі, по одному голу мають Володимир Бражко, Віталій Буяльський (з пенальті) та Назар Волошин.

За ЛНЗ м’ячами у воротах «Динамо» відзначалися Віталій Бойко (з пенальті), Максим Прядун та косовський легіонер Хайдін Саліху.

Серед авторів голів у складі черкащан залишаються Бойко та Саліху, а от Прядун залишив команду протягом літнього міжсезоння. Також у складі ЛНЗ вистачає футболістів, які відзначалися в поєдинках з «Динамо», виступаючи за інші клуби. Зокрема, по одному голу забили захисник Олександр Каплієнко (у сезоні 2014/2015 за «Металург» Запоріжжя), півзахисник Дмитра Топалова (у сезоні 2020/2021 за «Маріуполь»), люксембурзький хавбек Олівьє Тілль у сезоні-2021/2022 за «Ворсклу», реалізуваши пенальті) та півзахисник Артур Авагімян (у сезоні-2023/2024 за «Чорноморець»).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер