«Динамо» допомогло військовому шпиталю

«Динамо» допомогло військовому шпиталю

Повномасштабна жорстока війна росії в Україні триває вже більше року, тож допомога захисникам України потрібна щодня. Це добре розуміє ФК «Динамо» Київ, тому регулярно відправляє корисні вантажі для наших військових: технічні засоби та предмети першої необхідності, борошно, продукти харчування, а також технічні засоби зв'язку та розвідувальні дрони для різних підрозділів ЗСУ. Крім того, неодноразово були закуплені та передані підрозділам ЗСУ транспортні засоби, включаючи автомобілі та катер.

Та на цьому ФК «Динамо» (Київ) не зупиняється, а допомога не закінчується. 2-го березня медикам військового шпиталю клуб передав цілу вантажівку різноманітних медичних засобів, які є важливими та потрібними під час лікування військовими медиками українських захисників.

- Сьогодні ми отримали гуманітарну допомогу від клубу «Динамо» (Київ), за що дуже вдячні, - розповів заступник начальника шпиталю Руслан Кондюк. – Це неоцінений внесок не лише у медичне забезпечення нашого медзакладу, а й у суверенітет та незалежність усієї держави. Зокрема, сьогодні ми отримали захисні медичні костюми, рукавички, бандажі, ковдри, тощо. З упевненістю можу сказати, що усі ці речі будуть повною мірою використані у нашому медичному закладі.

Зазначимо, що ФК «Динамо» (Київ) продовжують робити свій вклад у великий та надзвичайно важливий процес – наближення нашої Перемоги, закриваючи актуальні потреби наших військових, медиків та просто надаючи цільову допомогу там, де вона необхідна.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер