Динамівці зіграли за збірну України U-16 проти Італії

Динамівці зіграли за збірну України U-16 проти Італії

За цей час підопічні Володимира Єзерського зіграли два товариські матчі з однолітками з Італії. У зборі та іграх узяли участь і семеро динамівців: захисники Данило Скорко, Ілля Забарний та Костянтин Вивчаренко і півзахисники Володимир Бражко, Єгор Глушач та Віктор Близниченко. Також на другу гру було викликано воротаря команди U-17 Руслана Нещерета.

Перший матч, який відбувся 17-го жовтня, завершився внічию 1:1. Вже на 4-й хвилині зустрічі розіграш кутового і помилка на виході італійського воротаря Самуеле Вітале призвели до гола, автором якого став капітан команди динамівець Костянтин Вивчаренко.

Ще за мить українці могли подвоювати свою перевагу, щоправда, Віктор Близниченко, увійшовши до штрафного майданчика гостей, пробив повз дальній нижній кут. А в середині першого тайму пройшла розрізна передача італійського футболіста і Карло Кавалло майстерним ударом перекинув голкіпера.

Товариський матч

Україна U-16 – Італія U-16 – 1:1 

Україна: Турбаєвський, Емере (Егбуджуо, 54), Вивчаренко (к) (Даніловський, 69), Забарний (Шиш, 60), Скорко, Бражко (Дідик, 15), Судаков (Рубчинський, 48), Глушач (Волинець, 54), Вьюнник (Карабін, 60), Близниченко (Гончарук, 54), Кудь (Кобак, 60)

Голи: Вивчаренко (4) – Кавалло (27)

Попередження: Вивчаренко (62) - Гуадегбе (26), Трімболі (40+1), Скіццато (48).

Другий запланований спаринг відбувся у четвер, 19-го жовтня, у ньому «синьо-жовті» мінімально поступилися 0:1. Долю зустрічі вирішив єдиний м’яч, який Еспозіто з меж карного майданчика забив у порожні ворота після помилок українців.

Товариський матч

Україна U-16 – Італія U-16 – 0:1

Україна: Нещерет, Егбуджуо (Скорко, 41), Емере (Даніловський, 70), Глушач (Дідик, 41), Волинець (Судаков, 41), Близниченко, Гончарук (Вьюнник, 46), Рубчинський (Карабін, 71), Кобак  (Кудь, 41), Вивчаренко (к), Шиш (Забарний, 41).

Гол: Еспозіто (22). 

Попередження: Честер (21), Еспозіто (29), Панада (40), Скіццато (77).

Фото – офіційний сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер