Динамівці зіграли другий матч за збірну України U-18 проти болгар

Динамівці зіграли другий матч за збірну України U-18 проти болгар

Нагадаємо, що двома днями раніше підопічні Олега Кузнецова поступилися з рахунком 0:3. Не вдалося уникнути поразки і цього разу, щоправда, мінімальної – 0:1. Утім, варто враховувати, що тренерський штаб не міг розраховувати на багатьох основних виконавців своєї команди.

Що стосується самого поєдинку, то гол українці пропустили на 75-й хвилині. Найреальніший шанс відігратися наша команда мала на 79-й хвилині, проте динамівський півзахисник Вікентій Волошин не зміг переграти голкіпера господарів ударом з 11-метрової позначки.

У складі збірної України на поле виходили п’ятеро представників «Динамо». Воротар Валентин Моргун провів на полі весь матч, півзахисник Вікентій Волошин зіграв другий тайм, Максим Завгородній був замінений на 50-й хвилині зустрічі, Роман Бодня та Микола Ярош з’явилися на полі у другому таймі.

Товариський матч

Болгарія (U-18) – Україна (U-18) – 1:0

Україна (U-18): Моргун, Пінчук (Мудрик, 46), Каленчук, Якуба, Данилюк, Підручний, Гуров (Бодня, 50), Литвиненко (Волошин, 46), Шаміч (Чирук, 46), Мельнійчук, Завгородній (Ярош, 50).

Нагадаємо, що матчі кваліфікаційного турніру Євро-2020 (U-19), до яких готується команда Олега Кузнецова, пройдуть 13-го, 16-го й 19 листопада. Суперниками українців у боротьбі за путівку до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.

*Фото – сайт ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер