Динамівці з Україною (U-19) вийшли з групи кваліфікації до Євро-2016

Динамівці з Україною (U-19) вийшли з групи кваліфікації до Євро-2016

У складі команди Олега Кузнєцова у поєдинку взяли участь і київські динамівці.

Увесь матч на полі провів захисник Олександр Тимчик, на 72-й хвилині Володимира Шепелєва поміняв Фурсов, а на 79-й нападника Олексія Щебетуна - Кравець.

Зазначимо, що один із трьох забитих м’ячів на рахунку Щебетуна, який відзначився на 15-й хвилині. Ще два голи на рахунку Шведа (3 хвилина) та Піхальонка (29-та хвилина).

Після цього на полі закипіли пристрасті. Гравці "жовто-синіх" отримали кілька попереджень, у тому числі й Богдан Михайличенко на 66-й хлилині та Тимчик на 67-й. А ще через дві хвилини наша команда залишилася у меншості після прямого вилучення Сениці. Але на цьому неприємності для підопічних Кузнєцова не закінчилися, адже на 71-й хвилини друге попередження отримав Михайличенко, і команда залишилася у дев'ятьох.

Чисельною перевагою зуміли скористатися суперники та за останні 20 хвилин забили ще три м'ячі. Перший же турки провели на 49-й хвилині поєдинку.

Не дивно, що команда Туреччини прагнула досягти перемоги у будь-яку ціну, адже лише вона дозволяла їй вийти з групи. Таким чином, набравши по 6 очок, Україна та Туреччина продовжують боротьбу - за рахунок переваги в очній зустрічі Туреччина посіла у групі перше місце, а Україна - друге.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер