Динамівці взяли участь у контрольному матчі збірної України

Динамівці взяли участь у контрольному матчі збірної України

З перших хвилин поєдинку в Антальї на поле в «жовто-синьої» формі вийшли Віталій Миколенко (грав зліва в обороні), Микола Шапаренко (діяв у середині поля), а також Віктор Циганков (позиція праворуч в атаці). Крім того, на заміну в другому таймі замість екс-динамівця і вихованця клубу Євгена Макаренка вийшов Віталій Буяльський.

Матч вийшов досить рівним у плані співвідношення сил на футбольному полі. Моменти були як у тих, так і інших, але якщо Туреччина прагнула заволодіти ініціативою і при власних трибунах зіграти першим номером, то Україна рівною мірою не дозволяла їм цього зробити.

Прекрасний момент відкрити рахунок у матчі мав Циганков, але в дуелі тет-а-тет із голкіпером киянин усе-таки поступився. У відповідь турки забили, але з порушенням правил в атаці. На цьому перший тайм і завершився.

Друга половина зустрічі вже прийшла під диктовку Туреччини: вони виглядали гостріше, більше атакували і навіть забили знову (правда, тепер був зафіксований офсайд у нападника). Підопічні Андрія Шевченка спокійно контролювали хід гри, але в атаку особливо не вибігали. Так і завершився матч - 0:0.

Миколенко відіграв 90 хвилин, Циганков - 77 хвилин, Шапаренко - 45 хвилин, а Буяльський - 7 хвилин. Єдиним представником «Динамо», хто не взяв участь у цій зустрічі, є Денис Бойко.

Нагадаємо, що вже 25 листопада кияни проведуть черговий матч чемпіонату України - в гостях проти «Олександрії».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 в рівній мірі,

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер