Динамівці вирушили до Астани на матч Ліги Європи

Динамівці вирушили до Астани на матч Ліги Європи

Орієнтовно за п'ять із половиною годин польоту літак із динамівцями подолає майже три тисячі кілометрів та приземлиться в аеропорту імені президента країни Нурсултана Назарбаєва, звідки команда вирушить до готелю «Hilton».

Передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича пройде на стадіоні «Астана-Арена» в середу, 28 листопада, о 20:30 за місцевим часом (плюс чотири години порівняно з Києвом). Тренування команди розпочнеться о 21:00, 15 хвилин якого будуть відкритими для представників ЗМІ.

До Казахстану Олександр Хацкевич узяв наступних футболістів:

Голкіпери: Денис Бойко, Георгій Бущан, Артур Рудько;

Захисники: Микола Морозюк, Микита Бурда, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Віталій Миколенко, Артем Шабанов;

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Че Че, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков, Сідклей, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Микола Шапаренко, Міккель Дуелунд, Євген Смирний;

Нападник: Назарій Русин.

Відзначимо, що в Києві залишилися захисник Йосип Піварич та півзахисник Віталій Буяльський, який отримав пошкодження в останньому матчі чемпіонату проти «Олександрії». Продовжує відновлюватися після травми нападник Артем Бєсєдін.

Нагадаємо, що матч «Астана» – «Динамо» пройде на «Астана-Арена» в четвер, 29 листопада, початок – о 17:50 за київським часом (21:50 за місцевим).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер