Динамівці в молодіжних та юнацьких збірних

Динамівці в молодіжних та юнацьких збірних

Зокрема, головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець залучив шістьох динамівців на матчі плей-оф відбору до чемпіонату Європи 2015 року проти збірної Німеччини. Кольори збірної захищатимуть Антон Братков, Дмитро Рижук, Віталій Буяльський, Владислав Калитвинцев, а також орендовані ужгородській «Говерлі» Максим Коваль та Сергій Мякушко.

Перший матч вирішального протистояння відбудеться 10 жовтня в Черкасах на стадіоні «Центральний» (місткість – 10,321 глядач). Початок зустрічі – о 18:30.

Матч-відповідь пройде у вівторок, 14 жовтня, в місті Ессен, на стадіоні «Георг Мельхес» (15,000 глядацьких місць), та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Також шестеро представників київського «Динамо» викликані до лав юнацької збірної України (U-20). Запрошення від головного тренера збірної Олександра Петракова отримали Микита Бурда, Павло Полегенько, Євген Чумак, Ігор Харатін, Роман Яремчук та Олексій Хобленко.

Збірна України U-20 візьме участь у турнірі International Challenge Trophy для національних команд віком до 23-х років, де поміряється силами зі збірними Чехії та Норвегії.

Поєдинок юнацьких збірних України та Чехії відбудеться 9-го жовтня на НТК ім. В. Баннікова в Києві. Початок матчу о 18:00. Матч юнацьких збірних Норвегії та України пройде 14 жовтня в Осло.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер