Динамівці у національній збірній після гри з Іспанією: ігри та голи

Динамівці у національній збірній після гри з Іспанією: ігри та голи

Нагадаємо, у протистоянні з «фурією рохою» команді Михайла Фоменка не могли допомогти дискваліфіковані на один матч через перебір жовтих карток Євген Хачеріді та Сергій Сидорчук. Ще один викликаний до лав збірної динамівець, найдосвідченіший динамівський збірник, 32-річний Олег Гусєв, до завершення гри так і залишився в запасі (на рахунку Олега 97 матчів за головну команду країни, до магічної «сотні» йому, як і раніше, не вистачає трьох ігор).

Серед решти динамівців гра проти Іспанії стала для Андрія Ярмоленка 53-ю за національну команду. Нажаль, забити свій 21 гол у ній Ярмоленку не судилося.

Третій за кількістю матчів за збірну серед викликаних динамівців – Євген Хачеріді. Гра проти Македонії, у якій він отримав зовсім не обов’язкове попередження, через що не зіграв з іспанцями, стала для нього 37-ю, на рахунку Євгена три голи.

Свій 22-й матч за збірну провів Денис Гармаш. У понеділок він мав не один момент, аби забити свій третій гол за національну команду, однак примхлива пані Фортуна та блискавичний Давід Де Хеа були проти цього.

Ще троє динамівців почали регулярно грати за збірну зовсім нещодавно, проте на сьогоднішній день вони вже є одними з ключових гравців «синьо-жовтої» дружини.

Зіграв свій дев'ятий матч за Україну Артем Кравець, який має непогану статистику результативності, забивши в цих іграх чотири голи. Сім матчів і два голи залишилися на рахунку Сергія Сидорчука, який спостерігав за грою з Іспанією з трибун «Олімпійського». Найменш досвідченим поки є Сергій Рибалка. Гра з Іспанією стала для нього шостою за збірну України.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер