Динамівці у збірних: хто, де, коли

Динамівці у збірних: хто, де, коли

Найбільше представництво «біло-сині» мають у збірній України. Спершу кількість викликаних Андрієм Шевченком динамівців становила десять, але після трансферу Андрія Ярмоленка до дортмундської «Боруссії», представництво клубу скоротилося до дев'яти. Це воротар Максим Коваль, захисники Євген Хачеріді, Микола Морозюк, півзахисники Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, а також нападники Артем Кравець і Артем Бєсєдін.

2 вересня о 21:45 на ОСК «Металіст» у Харкові команда Андрія Шевченка прийме збірну Туреччини, а 5 вересня о 21:45 за київським часом зустрінеться на стадіоні «Лейгардальсведлюр» у Рейк'явіку зі збірною Ісландії.

Суперником українців у групі за вихід на ЧС-2018 є збірна Хорватії, куди «Динамо» делегувало двох футболістів. Тепер крім Домагоя Віди честь національної збірної захищає ще один київський динамівець, Йосип Піварич.

2 вересня о 21:45 хорвати приймуть на загребському «Максімірі» Косово, а 5 вересня у цей же час зіграють на виїзді, в Ескішехірі, з Туреччиною. Додамо, що після шести турів нашу відбірну групу очолюють Хорватія та Ісландія, на два очки менше у Туреччини та України.

Збірна Угорщини, кольори якої захищає динамівець Тамаш Кадар, уже 31 серпня прийматиме збірну Латвії, а за кілька днів, 3 вересня - збірну Португалії. Обидва матчі відбудуться на стадіоні «Групама Арена» в Будапешті і розпочнуться о 21:45.

У своїй відбірній групі збірна Угорщини посідає третє місце, відстаючи на 11 очок від Швейцарії і на 8 від Португалії.

Матч кваліфікації чемпіонату світу ФІФА 2018 року 31 серпня проведе і збірна Білорусі, за яку виступає Микита Корзун. Виїзний поєдинок зі збірною Люксембургу на стадіоні «Жозі Бартел» розпочнеться о 21.45. 3 вересня Білорусь прийме Швецію на «Борисов-Арені». Стартовий свисток пролунає о 19.00.

У своїй відбірній групі Білорусь посідає п'яте місце, відстаючи від лідерів, Швеції та Франції, на вісім очок, а від Нідерландів - на п'ять.

1 вересня гру відбору на ЧС-2018 проведе збірна Польщі, виклик до якої отримав Томаш Кендзьора. У цей день Польща зіграє на виїзді з Данією (початок о 21:45), а 4 вересня у цей же час прийматиме у Варшаві Казахстан.

Поляки впевнено очолюють кваліфікаційну групу Е, маючи шість очок переваги над найближчими переслідувачами - Чорногорією та Данією.

Найдалі за інших динамівців від Києва зіграє національна збірна Дерліса Гонсалеса. У ніч на перше вересня (початок - о 01.30 за київським часом) збірна Парагваю зіграє на виїзді зі збірною Чилі, а в ніч на шосте (03:00 за київським часом) - прийме в Асунсьйоні Уругвай.

Позитивний результат обох матчів вкрай важливий для Парагваю для збереження шансів на потрапляння на ЧС-2018. На даний момент Парагвай займає восьме місце в південноамериканській кваліфікації, відстаючи на чотири очки від п'ятого місця, яке виводить у міжконтинентальний плей-оф, і на п'ять очок від четвертого місця, яке гарантує пряму путівку на мундіаль.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер