Динамівці у збірних: хто, де, коли

Динамівці у збірних: хто, де, коли

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав до розташування національної команди сімох динамівців. Це Микола Морозюк, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков та Артем Бєсєдін. Однак після першого ж тренування табір збірної, на жаль, залишив Денис Гармаш.

6 червня о 20:00 у Граці на «Арена Меркур Грац» команда Андрія Шевченка проведе товариський матч зі збірною Мальти, а 11 червня о 19:00 у Тампере на стадіоні «Ратіна» Україна зіграє матч кваліфікації до ЧС-2018 із Фінляндією.

Першим із динамівців у ці дні вже зіграв за свою національну збірну угорець Тамаш Кадар. У понеділок, 5 червня, Угорщина зустрілася зі збірною Росії та поступилася з рахунком 0:3. Кадар відіграв один тайм та був замінений за рахунку 0:2.

Микита Корзун потрапив до остаточного списку з 23 футболістів, викликаних до розташування національної збірної Білорусі. Матч кваліфікації ЧС-2018 проти Болгарії Білорусь проведе 9 червня в Борисові, на «Борисов-Арені» (початок - 21:45), а товариську зустріч із Новою Зеландією - 12 червня на стадіоні «Трактор» у Мінську (початок - 20:00).

Домагой Віда у складі збірної Хорватії готується до матчу кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Ісландії, який відбудеться у Рейк’явіку 11 червня. Початок зустрічі - о 21:45.

Динамівці затребувані в тиждень проведення міжнародних матчів не лише в національних збірних, але й у молодіжних. Цими днями у столиці відбудеться XIV міжнародний турнір пам’яті великого динамівця Валерія Лобановського, у якому візьме участь молодіжна збірна України.

Серед 21-го футболіста, які викликані головним тренером молодіжної збірної України Олександром Головком для участі в турнірі, є четверо представників «Динамо» - Павло Лук’янчук, Олександр Тимчик, Олександр Осман та Олексій Щебетун.

Матчі чотирнадцятого за ліком Меморіалу Лобановського пройдуть у два дні. 6 червня о 15:00 на стадіоні «Колос» у Борисполі Фінляндія зустрінеться зі Словенією, а о 18:00 на поле стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського вийдуть збірні України та Чорногорії.
 
8 червня відбудуться поєдинки за призові місця. У випадку перемоги українців у першій грі, фінал турніру розпочнеться о 18:00 на стадіоні «Динамо», а матч за третє місце – о 15:00 на «Колосі» в Борисполі. Якщо ж підопічним Олександра Головка не вдасться обіграти представників Балкан, то о тій же 18-й годині на «Динамо» відбудеться поєдинок за бронзові нагороди, а фінальний матч розпочнеться о 15:00 на бориспільському «Колосі».

Ще п’ятеро динамівців викликані головним тренером збірної України U-18 Олександром Петраковим на тренувальний збір, який триватиме з 1-го до 10-го червня в Щасливому. 4 червня підопічні Олександра Петракова поміряються силами зі студентською збірною України, а 8 та 10 червня - з однолітками з Польщі. До числа викликаних на збір потрапили голкіпер Владислав Кучерук, захисники Денис Попов, Віталій Миколенко, півзахисник Сергій Булеца, нападник Денис Янаков.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер