Динамівці у збірних: хто, де, коли

Динамівці у збірних: хто, де, коли

Протягом найближчого тижня відбудуться вирішальні матчі у кваліфікаційних групах ЧС-2018. Під час цієї паузи на міжнародні матчі не отримали вихідні одразу 15 динамівців.

Погляньмо, хто з динамівців, де і коли може зіграти протягом найближчих днів.

УКРАЇНА (9): Максим Коваль, Євген Хачеріді, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Артем Кравець, Артем Бєсєдін.

Для команди Андрія Шевченка результат кожного з матчів, що залишилися, – на вагу золота. Наразі «синьо-жовті» посідають четверте місце у групі, маючи рівну кількість очок з Туреччиною та відстаючи на два пункти від лідерів – Ісландії та Хорватії.

П’ятниця, 6 жовтня. 21:45. Шкодер. Косово – Україна

Понеділок, 9 жовтня. 21:45. Київ. Україна – Хорватія

ХОРВАТІЯ (2): Домагой Віда, Йосип Піварич

Конкурентами збірної України за путівки до фінальної частини ЧС-2018 є Хорватія, кольори якої захищають двоє динамівців. На даний момент «картаті» почуваються впевненіше за всіх у своїй групі, завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів випереджаючи Ісландію. Якщо дива у передостанньому турі не станеться, і команда Анте Чачича не забезпечить собі вихід, найбільш важкий та вирішальний поєдинок очікує на хорватів саме у Києві.

П’ятниця, 6 жовтня. 21:45. Рієка. Хорватія - Фінляндія

Понеділок, 9 жовтня. 21:45. Київ. Україна – Хорватія

ПОЛЬЩА (1): Томаш Кендзьора

Збірна Польщі впевнено почувається на вершині турнірної таблиці кваліфікаційної групи Е. Команді Адама Навалки може вистачити й одної перемоги для прямого потрапляння на ЧС-2018. Поки поляки гоститимуть у Єревані, їхні переслідувачі – Чорногорія та Данія – зіграють між собою. Наразі обидві збірні відстають від лідера на три очки. Тим не менше, є варіант, за якого поєдинок останнього туру Польща – Чорногорія стане вирішальним.

Четвер, 5 жовтня. 19:00. Єреван. Вірменія - Польща

Неділя, 8 жовтня. 19:00. Варшава. Польща - Чорногорія

УГОРЩИНА (1): Тамаш Кадар

Збірна Угорщини вже втратила шанси потрапити на ЧС-2018. За два тури до фінішу мад’яри посідають третю сходинку у своїй групі й вище вже не піднімуться. Тож у найближчих іграх учасники ЧЄ-2016 битимуться лише за честь країни.

Субота, 7 жовтня. 21:45. Базель. Швейцарія – Угорщина

Вівторок, 10 жовтня. 21:45. Будапешт. Угорщина – Фарерські острови

БІЛОРУСЬ (1): Микита Корзун

За два тури до завершення основної частини кваліфікації «білокрилі» займають останнє місце у своїй групі, за рівності очок поступаючись за додатковими показниками Люксембургу. Вище п'ятого місця команда Ігоря Кріушенка не підніметься, але може неабияк зіпсувати нерви і встромити палиці в колеса Нідерландам і Франції, які борються за вихід з групи зі Швецією та Болгарією.

Субота, 7 жовтня. 21:45. Софія. Білорусь – Нідерланди

Вівторок, 10 жовтня. 21:45. Париж. Франція – Білорусь

ПАРАГВАЙ (1): Дерліс Гонсалес

Продовжує боротьбу за путівки на мундіаль у кваліфікаційній зоні Південної Америки Парагвай. Від четвертого місця, яке гарантує пряме потрапляння на ЧС-2018, так само як і від п’ятого, яке веде до міжконтинентального плей-оф, парагвайців відділяють три очки.

П’ятниця, 6 жовтня. 02:30. Барранкілья. Колумбія – Парагвай

Середа, 11 жовтня. 02:30. Асунсьйон. Парагвай – Венесуела  

*час всюди вказано київський

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер