Динамівці у складі збірної України зіграли з Румунією у відборі до Євро-2021

Динамівці у складі збірної України зіграли з Румунією у відборі до Євро-2021

Зустріч спочатку проходила за деякої переваги господарів, яким удалося організувати кілька небезпечних атак. Українці змогли дещо вирівняти гру ближче до середини тайму. У другій половині поєдинку Лєднєв на 50-й хвилині був близький до успіху, але влучив у стійку. Зрештою більш наполегливими в нападі виявилися румуни. На 75-й хвилині Моруцан удало підставив ногу під простріл Бобока. За п’ять хвилин Петре, який щойно вийшов на заміну, забив другий м’яч, і знову після передачі з флангу. А в компенсований час Петре ще й оформив дубль.

У поєдинку взяли участь троє динамівців: захисник Денис Попов, півзахисники Микола Шапаренко та Георгій Цитаїшвілі, а також футболісти, які належать «Динамо», але на правах оренди виступають за інші клуби: Владислав Дубінчак («Карпати», Львів), Ахмед Алібеков («Слован», Чехія), Богдан Лєднєв, Назарій Русин (обидва - «Зоря», Луганськ) та Владислав Супряга («Дніпро-1»). А ще двоє представників нашого клубу – Владислав Кучерук та Євген Смирний – провели матч на лаві запасних.

Відзначимо, що свій наступний поєдинок кваліфікаційного турніру збірна України проведе 15 листопада у Львові проти команди Данії. А вже в понеділок, 14-го жовтня, «синьо-жовті» зіграють товариський матч зі збірною Греції.

Євро-2021 (U21). Кваліфікаційний турнір. Група 8

Румунія (U21) – Україна (U21) – 3:0 (0:0)

10 жовтня. Плоєшті. Стадіон «Іліє Оане».

Румунія (U21): Влад, Бобок, Кіндриш, Пашкану, Велісар, Оайде, Белуце (к), Моруцан (Олару, 76), Ман (Марін, 84), Дрегуш (Міхайле, 63), Ганя (Петре, 76).

Україна (U21): Білик, Мілованов, Попов, Чеберко (к), Биков, Дубінчак, Чех (Алібеков, 78), Шапаренко, Лєднєв (Мудрик, 71), Топалов (Цитаїшвілі, 58), Русин (Супряга, 71).

Голи: Моруцан (75), Петре (80, 90+4).

Попереджені: Кіндриш (49), Влад (90+3) – Цитаїшвілі (63).

Вилучений: Марін (85).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер