Динамівці у складі збірної України U18 стали переможцями турніру Вацлава Єжека

Динамівці у складі збірної України U18 стали переможцями турніру Вацлава Єжека

Збірна України провела на ньому три матчі: у двох святкувала перемогу і в одному зіграла внічию та стала переможцем змагань!

У стартовому поєдинку підопічні Володимира Єзерського розійшлися миром зі словаками. На 14-й хвилині дальнім ударом свою команду вивів уперед Ерік Шуранов. Суперник відігрався на 60-й хвилині, скориставшись помилкою українців при виході з оборони. Словаки заробили штрафний і чітко його реалізували. 1:1.

У матчі взяли участь п’ятеро динамівців: захисники Ігор Гук і Данило Мащенко, півзахисники Володимир Бражко і Артем Кулаковський, а також нападник Володимир Здирко.

Турнір Вацлава Єжека

Україна (U-18) – Словаччина (U18) – 1:1 (1:0)

Україна (U-18): Зновенко, Гук, Мащенко, Брама, Кулаковський, Соловйов (Слюсар, 73), Дідик, Бражко, Чідомере (Брук, 81), Здирко (Волинець, 56), Шуранов.

Голи: Шуранов (14) – Мойзис (60).

Наступного дня наша команда зустрілася зі збірною Північної Македонії. Українці пропустили першими вже на 5-й хвилині поєдинку, проте у другому таймі здобули вольову перемогу, завдяки точним ударам Дениса Слюсаря й Максима Волинця.

Досягти успіху підопічним Володимир Єзерського допомогли четверо представників нашого клубу: захисники Денис Кузик і Данило Мащенко, півзахисник Володимир Бражко і нападник Володимир Здирко.

Турнір Вацлава Єжека

Україна (U18) – Північна Македонія (U18) – 2:1 (1:1)

Україна: Зновенко, Ізотов (Мащенко, 78), Кузик, Бражко, Слюсар, Тлумак, Волинець (Здирко, 90+2), Савенюк (Шуранов, 73), Коваль (Соловйов, 46), Кулалаєв, Брук.

Голи: Слюсар (45), Волинець (80) - (5).

Посівши перше місце у групі, збірна України вийшла до фіналу турніру Вацлава Єжека, де помірялася силами з господарями – юнацькою збірною Чехії. Поєдинок вийшов напруженим, чехи на правах господарів більше володіли м'ячем, однак підопічні Володимира Єзерського за першої ж нагоди намагалися вибігати в контратаку. Утім, за 90 хвилин забити м'яч не вдалося жодному із суперників, тому доля трофея вирішувалася в серії післяматчевих пенальті, яку краще виконали синьо-жовті, перемігши з рахунком 3:2. У складі нашої команди пенальті реалізували динамівці Бражко і Кузик, а також Чідомере. Загалом, до перемоги у фіналі доклали зусилля п’ятеро динамівців. Окрім уже згаданих Дениса Кузика і Володимира Бражка, це Данило Мащенко, Артем Кулаковський та Володимир Здирко.

Нагадаємо, що за всю історію турніру, який проводиться з 1994 року, збірна України стала тріумфатором змагань уп'яте.

Турнір Вацлава Єжека. Фінал

Україна (U18) – Чехія (U18) – 0:0 (по пен. 3:2)

Україна: Зновенко, Мащенко, Кулаковський, Кузик, Бражко, Слюсар, Здирко (Тлумак, 46), Волинець (Савенюк, 84), Соловйов, Кулалаєв, Брук (Чідомере, 87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер