Динамівці у складі молодіжної збірної України стартували у відбірному турнірі Євро-2020

Динамівці у складі молодіжної збірної України стартували у відбірному турнірі Євро-2020

Незважаючи на створені у першому таймі моменти, у тому числі, і за участі динамівця Алібекова, відзначився суперник. Розігравши м’яч після вкидання ауту, вони доправили його до штрафного. З ударом Валакарі Білик упорався, але на підборі Кельман відтіснив Бондаря – 0:1. Після цього українці надовго зачинили фінів на їхній половині поля, але з ударами ще одного динамівця Булеци та його партнерів справлявся голкіпер гостей.

У другому таймі дуже активно ввійшов у гру Цитаїшвілі, за участю якого було створено декілька моментів, але гостям відверто пощастило відбитися. А після одного з розіграшів стандартних положень біло-сині заробили 11-метровий, який реалізував Валакарі.

Всього у поєдинку взяли участь п’ять динамівців – ті, що виступають безпосередньо за нашу команду, та орендовані іншим клубам. Окрім вже згаданих Ахмеда Алібекова, Сергія Булеци та Георгія Цитаїшвілі, це Микола Шапаренко та Богдан Лєднєв. Ще двоє представників нашого клубу перебували у запасі: Владислав Кучерук та Євген Смирний.

Наступний матч відбірного турніру синьо-жовті проведуть 10 вересня, знову в Запоріжжі, проти команди Мальти.

Євро-2021 (U21). Кваліфікаційний турнір. Група 8

6 вересня. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена».

Україна (U21) - Фінляндія (U21) - 0:2 (0:1)

Україна (U21): Білик, Конопля, Бондар, Чеберко (к), Корнієнко, Алібеков, Шапаренко, Козак (Цитаїшвілі, 46), Булеца (Вакула, 74), Топалов (Мудрик, 60), Сікан (Лєднєв, 82).

Голи: Кельман (18), Валакарі (81, з пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер