Динамівці у національних збірних: хто, де, коли?

Динамівці у національних збірних: хто, де, коли?

Традиційно найбільше представництво київських динамівців отримала збірна України. Нагадаємо, 24 березня «синьо-жовті» прийматимуть збірну Кіпра на стадіоні «Чорноморець» в Одесі. Початок гри – о 21:00. А 28 березня також о 21:00 команда Михайла Фоменка зустрінеться зі збірною Уельсу в Києві, на «Олімпійському».

До лав збірної виклик отримали спочатку шестеро гравців київського «Динамо» – захисник Євген Хачеріді, півзахисники Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш та Сергій Рибалка, а також орендований німецьким «Штутгартом» у «Динамо» Артем Кравець. Однак Сергій Рибалка все ще відновлюється та пропустить обидва матчі національної команди, а Євген Хачеріді через ангіну точно пропустить гру з Кіпром. Натомість запрошення до збірної отримав орендований грецьким «Платаніасом» у київського «Динамо» захисник Євген Селін.

Першим у цей тиждень міжнародних матчів може зіграти за свою національну збірну Домагой Віда. У середу, 23 березня, в Осієку, на стадіоні «Градскі врт» Хорватія прийматиме Ізраїль (початок гри о 19:00). А 26 березня на «Групама Арені» в Будапешті «картаті» зустрінуться зі збірною Угорщини.

Так само в середу проведе свій перший спаринг і національна збірна Польщі, виклик до лав якої отримав нападник «біло-синіх» Лукаш Теодорчик. 23 березня поляки прийматимуть у Познані, на стадіоні INEA, сербів. Початок гри – о 21:45. А 26 березня о 18:30 на Міському стадіоні у Вроцлаві Польща зустрінеться з Фінляндією.

Найпізніше серед європейських команд свій перший товариський матч розпочне Австрія, кольори якої захищає Александар Драгович. У суботу, 26 березня, до Відня, на стадіон «Ернст Хапель», завітає збірна Албанії, аби о 18:30 розпочати товариський матч із австрійцями. У вівторок, 29 березня, на тому самому стадіоні Австрія прийме Туреччину. Початок матчу – о 21:30.

Поки європейські динамівські збірники посилено готуватимуться до ЧЄ-2016, Парагвай разом із Дерлісом Гонсалесом гратиме чергові матчі відбору до КС-2018. 24 березня о 23:00 Парагвай зустрінеться на виїзді з Еквадором, а вже 30 березня о 02:45 за київським часом розпочне домашній матч проти збірної Бразилії. Гра з Еквадором відбудеться в Кіто, на «Естадіо Олімпіко Атауальпа», а гра з бразильцями – в Асунсьйоні, на стадіоні «Дефенсорес дель Чако».

Окрім Артема Кравця, отримали запрошення до своїх національних збірних інші орендовані динамівці. Віталійс Ягодінскіс, який грає за «Говерлу» на правах оренди, отримав виклик до національної збірної Латвії, яка проведе два товариські матчі – 25 березня в гостях зі Словаччиною, а 29 березня з Гібралтаром.

Юнес Беланда, орендований німецькому «Шальке 04», разом зі збірною Марокко візьме участь у двох матчах кваліфікації на Кубок африканських націй проти Кабо-Верде 26 та 29 березня. Збірна Демократичної Республіки Конго викликала орендованого англійським «Норвичем» у «Динамо» нападника Дьємерсі Мбокані на матчі відбору на КАН проти Анголи, які відбудуться так само 26 та 29 березня.

Додамо, що динамівець Микита Корзун отримав виклик до молодіжної збірної Білорусі, яка 26 березня зіграє товариський матч із однолітками з Польщі.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер