Динамівці в національних збірних. Календар найближчих матчів

Динамівці в національних збірних. Календар найближчих матчів

Київське «Динамо», як завжди, має чимале представництво в національних збірних різних країн. Тож, відігравши в неділю, 30 серпня, матч проти луганської «Зорі» в чемпіонаті, вже наступного дня всі викликані на міжнародні матчі динамівці прибули до таборів збірних своїх країн.

Найбільше динамівців у ці дні захищатимуть кольори національної збірної України. Головний тренер «синьо-жовтих» Михайло Фоменко запросив під знамена збірної вісім представників нашої команди. Це захисник Євген Хачеріді, півзахисники Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка та Микола Морозюк, а також нападник Артем Кравець.

Збір національної команди розпочинається в понеділок, 31 серпня. У суботу, 5 вересня, у Львові, на «Арені Львів», Україна прийматиме збірну Білорусі в матчі кваліфікації до Євро-2016 у відбірковій групі С. Початок гри о 19:00.

А 8 вересня о 21:45 у Жиліні Україна розпочне ще один ключовий матч відбору проти збірної Словаччини.

Ще двоє гравців першої команди, захисник Микита Бурда, а також голкіпер Георгій Бущан, який долучиться до тренувань з основною командою «Динамо» вже після матчів збірних, отримали виклик від Сергія Ковальця до молодіжної збірної України.

Як і національна збірна, «молодіжка» розпочинає тренувальний збір, присвячений старту відбіркового циклу до молодіжного Євро-2017, 31 серпня. Цей кваліфікаційний цикл Україна U-21 відкриє 5 вересня виїзним матчем проти команди Македонії (початок гри о 17:00), а 8 вересня на «Оболонь-Арені» в Києві «синьо-жовті» проведуть товариську гру проти однолітків із Данії. Початок гри о 18:00.

Центральний захисник «Динамо» Александар Драгович отримав черговий виклик до національної збірної Австрії.

5 вересня австрійці в рамках кваліфікації до Євро-2016 прийматимуть Молдову. Ця гра відбудеться у Відні, на стадіоні «Ернст Хаппель», та розпочнеться о 21:45. А 8 серпня, також о 21:45, на «Френдс Арені» у Стокгольмі команда Драговича зіграє матч відбору зі Швецією.

Хороша гра на початку сезону за київське «Динамо» португальського півзахисника Мігеля не залишилася непоміченою головним тренером «селесао» Фернанду Сантушем, і динамівця було викликано до своєї національної збірної на найближчі матчі.

У п’ятницю, 4 вересня, о 23:45 за київським часом у Лісабоні, на «Ештадіу Жозе Альваладе», Португалія розпочне товариський матч проти збірної Франції. А за три дні, 7 вересня, в Ельбасані, на «Ельбасан Арені», португальці зіграють матч кваліфікації до Євро проти збірної Албанії, який розпочнеться о 21:45.

Отримав виклик до своєї національної збірної й хорватський захисник «Динамо» Домагой Віда. Вже 3 вересня «картаті» проведуть виїзний матч відбору до Євро-2016 проти Азербайджана. Гра в Баку на «Баксель Арені» розпочнеться о 19:00 за київським часом.

За три дні, 6 вересня, на хорватів також очікує ще один виїзд, причому до зовсім іншої частини Європи. В Осло, на стадіоні «Уллевол», їх прийматиме збірна Норвегії. Ця гра також є частиною єврокваліфікації й також розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Вирушив до своєї національної збірної й літній новачок «Динамо», сербський півзахисник Радосав Петрович.

4 вересня о 21:45 серби зіграють домашній матч відбору проти Вірменії, який відбудеться на стадіоні «Караджордже» в місті Нові Сад. А 7 вересня, також о 21:45, Сербія проведе товариський матч проти господарів Євро-2016, збірної Франції, з якою за три дні до цього зустрінеться Португалія з Мігелем.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер