Динамівці U9 та U11 вийшли до півфіналу «Leo Cup»

Динамівці U9 та U11 вийшли до півфіналу «Leo Cup»

У кожній з них представлене і київське «Динамо». «Leo Cup» проходить у два етапи: з 15-го по 18-те квітня та з 22-го по 25-те квітня.

Цими днями проходять змагання серед груп U9 і U11. Нагадаємо, обидві динамівські команди вийшли до другого групового раунду з першого місця. На цьому етапі підгрупи складаються з трьох команд, і до півфіналу виходить лише один колектив, який посяде перше місце у тріо. Тож у суботу кияни провели по два поєдинки.

Молодші динамівці (футболісти 2012-го року народження) під керівництвом Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова спочатку зустрілися із «Джуніором» з Вінниці та перемогли опонентів з рахунком 2:0. А у другому поєдинку наша команда помірялася силами із ужгородським «Зінадіном» та забила у його ворота чотири м’ячі без відповіді. Таким чином, посівши перше місце у своєму тріо, динамівці вийшли до півфіналу та завтра зустрінуться із київським «Чемпіоном» ПБ, який у паралельній групі обіграв одеський «Чорноморець» та київський «Локомотив» 2:0. Іншу півфінальну пару склали FSG «Ужгород» та київський «UFS».

- Хлопці старалися, правда, в першій грі ще трохи спали, - зазначив після гри тренер «Динамо» U9 Юрій Ястребінський. - До другого поєдинку прокинулися. Обидва матчі вийшли цікавими. У першому таймі з «Зінадіном» було важкувато, але в другому після забитого м'яча стало набагато легше. Виходили гарні атаки, комбінації, а спочатку суперник нас трохи запресингував. Намагалися виходити з цього пресингу через передачі, грали більше на контратаках і виводили наших нападників до воріт. У другому ж таймі перевага була вже у нас, і ми могли ще забити, але не всі атаки доводили до точного удару.

А що стосується першого матчу, на деяких турнірах ми вже зустрічалися з вінницьким «Джуніором» і знали, що у них добротна, хороша, збалансована команда, тому нам було непросто. Головним завданням було не пропустити, зіграти надійно в обороні, а шанс в атаці мав з'явитися. Так і сталося: Трегубчук забив головою після кутового, що є в цьому віці рідкістю, після чого вже стало легше.

Тепер будемо відновлюватися і готуватися до завтрашнього півфіналу.

Свої матчі другого групового етапу провели і динамівці з команди U11 (футболісти 2010-го року народження). Підопічні Сергія Бондара та Олександра Стужука свій перший матч провели проти одеського «Чорноморця» та впевнено перемогли з рахунком 5:0. Далі наша команда зустрілася із «Шахтарем» із Нововолинська та теж не залишила шансів супернику, святкувавши перемогу 4:1. У підсумку кияни теж стали першими у своєму тріо та завтра у півфінальному поєдинку зіграють із донецьким «Шахтарем», який у сусідній групі виявився сильнішим за СК «Київ» та одеський «Атлетик». Іншу півфінальну пару склали київський «Локомотив» та вінницька «Нива».

- Сьогодні погода набагато покращилася, дощ припинився і стало тепліше, так що дітям стало приємніше грати, - розповів після завершення матчів тренер «Динамо» U11 Олександр Стужук. - Команда виглядала добре, здорово рухалася, все задумане у нас вийшло, на щастя, всі здорові, ніхто не захворів, тож рухаємося далі. У неділю граємо півфінал з донецьким «Шахтарем». Все одно рано чи пізно ми б з цим суперником зустрілися, тож немає різниці, на якому етапі.

Організатори турніру проводять прямі відеотрансляції матчів турніру у YouTube. Поєдинки третього ігрового дня вікової категорії U9 (футболісти 2012 р.н) ви можете переглянути за посиланням, а вікової категорії U11 (футболісти 2010 р.н) – тут.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер