Динамівці презентували нову форму збірної України

Динамівці презентували нову форму збірної України

Також у прес-конференції взяли участь президент ФФУ Анатолій Коньков та головний тренер збірної України Михайло Фоменко.

Після короткого вступного слова прес-конференцію покинув президент ФФУ, відмовившись відповідати на запитання, що цікавили представників ЗМІ. А Михайло Фоменко зазначив, що головне - не форма, а її зміст.

З динамівців на презентації форми були присутні захисник Євген Хачеріді та півзахисник Денис Гармаш.
Нова домашня форма збірної України - жовтого кольору з тоненькими вертикальними смугами синього кольору. Гостьову форму компанія Adidas обіцяла презентувати пізніше. Що стосується воротарів, то й у голкіперів буде новий стиль екіпіровки, але за словами представника фірми, на даній прес-конференції акцент був зроблений саме на польових футболістах.

А ось на питання про те, коли ж уболівальники побачать збірну в новій формі безпосередньо в матчі, відповів головний тренер національної команди. Якщо вдасться підшукати суперника (можливо, збірна Каталонії), то збірна України зіграє 22-23 травня, а от південноамериканське турне вирішили скасувати, адже подібна пропозиція, з різних причин, не знайшла схвалення безпосередньо у гравців.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото www.ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер