Динамівці не допомогли збірній України U-21 вийти на Євро-2019

Динамівці не допомогли збірній України U-21 вийти на Євро-2019

Підопічних Олександра Головка для продовження боротьби не влаштовував жоден інший результат, окрім перемоги.

Українці більшою мірою захищалися й розраховувати на вдалі контрвипади. Однак голландці не дозволяли нашим футболістам створити потенційно небезпечні моменти біля своїх воріт. На 21-й хвилині Клюйверт відкрив рахунок, а ще через три хвилини Живкович подвоїв перевагу господарів. Гостям же, окрім хорошого удару з середньої дистанції від Шепелєва, нічого серйозного в першому таймі зробити не вдалося.

Спроби «синьо-жовтих» відігратися після перерви також не мали успіху. А збірна Голландії на 78-й хвилині забила ще один м`яч – знову відзначився Живкович.

Відзначимо, що у матчі взяли участь троє представників «Динамо». Захисники Денис Попов, Віталій Миколенко і півзахисник Володимир Шепелєв відіграли увесь матч без замін, як і півзахисник Богдан Михайличенко, який належить «Динамо», але зараз виступає на правах оренди за «Зорю».

У підсумку, посівши третє місце у своїй групі, збірна України припинила боротьбу за путівку до фінальної частини чемпіонату Європи.

Відбір до Євро-2019 (U-21). Група 4

16 жовтня. Дутінхем. Стадіон «де Вейверберг».

Голландія (U-21) – Україна (U-21) – 3:0 (2:0)

Україна: Каневцев, Кирюханцев, Попов, Миколенко, Михайличенко, Піхальонок, Шепелєв, Лучкевич (Третьяков, 46), Коваленко (к), Швед (Луньов, 79), Зубков (Борячук, 46).

Голи: Клюйверт (21), Живкович (24, 78).

Попереджені: Піхальонок (69), Попов (80), Миколенко (87).

В інших матчах нашої групи зафіксовано такі результати: Шотландія – Англія – 0:2, Андорра – Латвія – 0:0.

* Фото - офіційний сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер