Динамівський день для юних «артеківців»

Динамівський день для юних «артеківців»

Юні шанувальники футболу опівдні поклали квіти до пам'ятника Валерію Лобановському, отримавши чудову нагоду поспілкуватися з відомими гравцями «Динамо» різних років, які прийшли на захід, а ввечері цього ж дня відвідали поєдинок Ліги Парі-Матч «Олімпік» - «Динамо».

Більше про візит «артеківців» розповів перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко:

- Цього року в нашому «Артеку», який знайшов свій притулок у Пущі-Водиці Київської області, Федерація футболу України спільно з Держуправлінням справами Президента України зробили все можливе, щоб ті футбольні традиції, які за довгі десятиліття були закладені у Криму, були перенесені до Пущі-Водиці. Перший крок - відкрито чудовий міні-стадіон, із трибунами та штучним полем. А футбольні турніри серед школярів відкривали керівники Федерації футболу спільно з нашими динамівськими легендами - Володимиром Мунтяном та Андрієм Бібою. Тепер традиції «Шкіряного м'яча» будуть реалізовуватися в наших проектах в осінніх змінах. Не сумніваюся, традиції футбольного «Артека» будуть відроджені й примножені!

Створені всі умови, щоб наші діти, зібрані з усієї України й, у першу чергу, переселенці з території АТО та з Криму, мали можливість оздоровлюватися, займатися спортом та футболом. Сьогодні ми їм вдячні, що приїхали з екскурсією до Києва, привітали «Динамо» з 90-річчям, відвідали матч із «Олімпіком». Забігаючи наперед, скажу, що в «Артеку» планується проведення турніру пам'яті Валерія Лобановського, участь у якому візьмуть діти з усієї України. Вони же будуть запрошені як глядачі й на Кубок Лобановського серед молодіжних збірних.

А з найближчих наших спільних із «Артеком» планів – 20 травня о 19:00 на НСК «Олімпійський» відвідування дітьми та їхніми вихователями дружнього матчу між ветеранами футболу України та Грузії. У ньому візьмуть участь найкращі гравці двох країн кількох останніх десятиліть, буде свято дружби та миру між двома близькими народами. Користуючись нагодою, запрошую на стадіон усіх шанувальників футболу та прихильників «Динамо». У складах обох збірних буде чимало гравців, які раніше виступали за київський клуб.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер