«Динамівське» серце Максима Чорноконя

«Динамівське» серце Максима Чорноконя

Улітку нинішнього року в родині Чорноконей трапилася трагедія – захищаючи цілісність і єдність нашої країни, загинув батько, Олег Чорноконь. Проходив службу в складі 72-ї окремої механізованої бригади, був прикладом мужності, патріотизму, незмінно був першим у своїй справі. Українці пишаються своїми Героями і завжди будуть пам'ятати їхній подвиг, бажання повернути на рідну землю мир і спокій.

У динамівській сім'ї Максим Чорноконь завжди дорогий і бажаний гість! Він відвідує чи не всі домашні матчі команди, а під час екскурсії на базу в Чапаївку і перегляду дружнього матчу першої команди з ФК «Президентський полк» познайомився з багатьма гравцями. З польових футболістів Максим захоплюється майстерністю Андрія Ярмоленка та Златана Ібрагимовча і може до нескінченності переглядати ефектно забиті ними м'ячі. А улюблена позиція Максима на полі – воротарі, найбільше йому подобається Олександр Шовковський та Максим Коваль.

Динамівці пишаються, що серед уболівальників клубу є такі хлопці. Будемо завжди разом, будемо далі підтримувати один одного. Адже ми – одна велика динамівська сім'я!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер