Динамівська естафета: від Біби до Біби

Динамівська естафета: від Біби до Біби

Футбол – це його життя. Він не пропускає жодного матчу київського «Динамо» по телевізору, цікавиться історією клубу, а від батька часто чув історії про свого легендарного однофамільця - Андрія Бібу!

Знайшовши на офіційному сайті «Динамо» інформацію про творчий конкурс, що проводила громадська організація «Ветерани ФК «Динамо» Київ», Стас написав вірш та вирішив звернутися до ветеранів «Динамо» за допомогою для втілення своєї мрії – зустрічі з Андрієм Андрійовичем!

4 квітня мрія хлопчика із Закарпаття здійснилася. Подолавши велику відстань та приїхавши з батьком до Києва, він отримав учетверо більший сюрприз – окрім «золотого капітана золотого покоління» Андрія Біби з юним футболістом зустрілися славетні динамівські Володимири - Безсонов, Веремєєв та Мунтян!

Після екскурсії по стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського Стас поспілкувався з легендарними динамівцями, зробив багато фото на пам’ять та отримав динамівські сувеніри з автографами.

Андрій Біба та Володимир Мунтян згадали  багатьох футболістів «Динамо» Київ-вихованців Закарпатського футболу, які залишили яскравий слід у 90-річній історії клубу: Георгій Лавер, Золтан Сенгетовський, Тіберій Попович, Михайло Коман, Василь Турянчик, Федір Медвідь, Йожеф Сабо, Стефан Решко, Василь Рац, Іван Яремчук. Всі ці прізвища у різний період історії «Динамо» були на провідних ролях.

Ветерани побажали юному футболісту успіхів, наполегливо працювати задля втілення своєї футбольної цілі, та висловили сподівання, що вже зовсім скоро на полі київського стадіону знову засяє гравець у динамівській формі з прізвищем «БІБА» на спині.

Громадська організація «Ветерани ФК «Динамо» Київ»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер