Динамівець ВАНАТ у складі збірної України U-17 забив Ізраїлю

Динамівець ВАНАТ у складі збірної України U-17 забив Ізраїлю

У понеділок, 25-го лютого підопічні Володимира Єзерського провели перший із двох запланованих спарингів із командою Ізраїлю. Для участі у зборі тренерський штаб «синьо-жовтих» викликав 20 футболістів, половину з яких складають динамівці (дев’ять гравців). А саме: воротар Руслан Нещерет, захисники Данило Скорко, Костянтин Вівчаренко, Ілля Забарний, півзахисники Віктор Блізніченко, Володимир Бражко, Микита Ісадченко, Артем Кулаковський та нападник Владислав Ванат. Усі вони взяли участь у першому контрольному поєдику, вийшовши на поле з перших хвилин зустрічі.

Господарі відкрили рахунок на 11-й хвилині. На 63-й нападник київського «Динамо» Владислав Ванат реалізував пенальті. На 78-й хвилині ізраїльтяни знову вийшли вперед, проте на 80-й Едвард Кобак відновив рівновагу – 2:2.

Товариський матч

Ізраїль (U-17) – Україна (U-17) – 2:2 (1:0)

Україна: Нещерет, Емере (Якубів, 75), Скорко (Даниловський, 75), Забарний (Егбуджуо, 75), Вівчаренко, Блізніченко (Слюсар, 65), Ісадченко (Батагов, 45), Бражко (Абдуллаєв, 65), Кулаковський (Гончарук, 65), Кобак, Ванат (Рубчинський, 65).

Голи збірної України: Ванат (63, з пенальті), Кобак (80).

Відзначимо, що другий спаринг між цими командами відбудеться 27 лютого (початок об 11.00).

Нагадаємо, що в березні (20-го, 23-го і 26-го) підопічні Володимира Єзерського візьмуть участь в еліт-раунді чемпіонату Європи, де їхніми суперниками стануть збірні Іспанії, Косова та Греції. До фінального турніру вийдуть 15 команд (переможці восьми груп еліт-раунду та сім кращих других збірних). Ірландія як господар змагань отримала пряму перепустку на Євро-2019, що проходитиме з 3 по 19 травня.

*Фото – сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер