Десятирічним динамівцям немає рівних у Москві

Десятирічним динамівцям немає рівних у Москві

Десятирічні підопічні тренерів Валерія Краснощока та Євгена Ястребинського перемогли у всіх п'яти матчах на V Міжнародному турнірі Кубок Ігора Коливанова, який з 5 до 10 січня проходив у манежі «Чертаново».

У турнірі взяли участь вісім команд з чотирьох країн. У групі «А» разом з київськими динамівцями виступили російські Академія імені Конопльова (Самарська область), московські «Спартак» і «Строгіно». У групі «В» зіграли «Локомотив» і «Чертаново» з Москви, мінське «Динамо» і софійський «Левскі».

Турнір кияни провели немов на одному диханні. У першому матчі групи перемогли Академію імені Конопльова 3:2, у другому «Строгіно» 7:1, у третьому «Спартак» 5:3.

Впевнено посівши перше місце, в півфіналі «біло-сині» зустрілися з «Локомотивом», який фінішував у паралельній групі другим. Динамівці перемогли залізничників 4:1 і вийшли у фінал турніру, де на них чекав... московський «Спартак».

Вирішальна гра змагання стала справжньою його прикрасою. «Динамо» - «Спартак»! І нехай на поле виходять десятирічні дітлахи, загострення пристрастей та інтриги було не позичати. У підсумку в напруженій боротьбі кияни виграли 2:0 (м'ячі забили Кирило Попов та Іван Демиденко) і стали переможцями змагань!

За підсумками турніру динамівці були відзначені індивідуальними нагородами. Найкращим гравцем був визнаний наш Іван Демиденко. Цікаво, що Іван разом зі «спартачем» Єгором Шмаровим (син відомого в минулому нападника Валерія Шмарова) з вісьмома забитими м'ячами стали найкращими бомбардирами змагань. Динамівець Артем Фастов був названий організаторами найкращим воротарем турніру.

Загалом динамівці в п'яти матчах забили 21 м'яч. Їхніми авторами стали Іван Демиденко - 8, Руслан Березанський, Навин Малиш - по 3, Кирило Попов - 2, Антон Боль, Володимир Гречка, Іван Матюшенко, Олег Моторний, Давид Оруджев.

Тріумф у Москві не став першим в недовгій футбольній кар'єрі десятирічних динамівців. Минулого року група Валерія Краснощока стала переможцем першості Києва з футболу у своїй віковій групі, а також завоювала головний приз на міжнародному турнірі в Маріуполі. Найближчим часом читайте на офіційному сайті ФК «Динамо» інтерв'ю з Валерієм Краснощоком.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер