«Десна» - «Динамо»: ситуація з дискваліфікаціями

«Десна» - «Динамо»: ситуація з дискваліфікаціями

Номінально виїзний поєдинок із командою, яка посідає поточне третє місце в чемпіонаті, відстаючи від киян на 10 очок, “біло-сині” проведуть на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського. Час початку - 19:30.

Перед зустріччю з “Десною” відсторонених гравців у складі “Динамо” немає. Проте під загрозою дискваліфікації на наступний матч у разі отримання попередження в недільній грі перебувають четверо динамівців - Ілля Забарний, Томаш Кендзьора, Карлос де Пена та Денис Попов.

Чернігівській “Десні” доведеться протистояти “Динамо” без двох гравців основного складу - захисника Юхима Коноплі та півзахисника Владислава Огірі. Під загрозою відсторонення серед підопічних Олександра Рябоконя - також четверо виконавців: Пилип Будківський, Андрій Гітченко, Андрій Домбровський і Максим Імереков.

Загалом ситуація з дискваліфікаціями та потенційними відстороненнями для гравців обох команд у разі отримання наступної жовтої картки виглядає наступним чином:

“ДИНАМО”

Дискваліфіковані: немає.

Під загрозою дискваліфікації: Ілля Забарний, Томаш Кендзьора, Карлос де Пена, Денис Попов (по 3 попередження).

“ДЕСНА”

Дискваліфіковані: Юхим Конопля, Владислав Огіря.

Під загрозою дискваліфікації: Пилип Будківський, Андрій Гітченко, Андрій Домбровський, Максим Імереков (по 3 попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер