Денний футбольний табір Dynamo Kyiv Camp 2021 стартував!

Денний футбольний табір Dynamo Kyiv Camp 2021 стартував!

Понад 70 юних футболістів вікової категорії U11-U13 з різних куточків України прибули на навчально-тренувальну базу ФК «Динамо» Київ у Кончі-Заспі, де протягом шести днів поринуть в атмосферу одного з найвідоміших клубів світу.

Завдання табору DK Camp – дати футболістам те, чому навчаються гравці Академії «Динамо» Київ - розширення арсеналу технічних прийомів, розвиток швидкісних якостей, удосконалення індивідуальних якостей юних футболістів та розвиток розуміння тактичних основ футболу.

Активні тренування і унікальна програма навчання футболістів, розроблена Академією «Динамо» в комплексі з цікавими і розвивальними заняттями дадуть максимальний результат і стануть корисними і цікавими для юних футболістів, а також виведуть футбольні навички дитини на новий рівень.

Тож побажаємо юним футболістам наснаги, терпіння і сподіваємося невдовзі побачити найкращих учнів табору в лавах славетного клубу ФК «Динамо» Київ!

Зазначимо, що організаторами табору Dynamo Kyiv Camp 2021 виступають ГО «Київська ліга дитячого футболу» та Академія ФК «Динамо» Київ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер