Денису ГАРМАШУ – 28! Вітаємо!

Денису ГАРМАШУ – 28! Вітаємо!

Перші ази гри у м'яч він почав осягати з шести років неподалік від Луганська, у невеличкому містечку Мелове. Спочатку тренувався вдома, а в 13 років потрапив до спортивного інтернату в Луганську, де став професійно навчатися футболу. Згодом отримав запрошення перейти до ДЮФШ київського «Динамо».

17-річний Денис Гармаш, з’явившися в основному складі раптово, відразу здивував футбольну громадськість та змусив говорити про себе. Це сталося у ювілейному товариському матчі «Динамо» Київ – «Мілан», присвяченому 80-річчю клубу. Незабаром Денис вперше зіграв і в офіційному матчі за основу «Динамо». 31 жовтня 2007, у Кубку України, він провів на полі 45 хвилин у поєдинку проти «Ігросервіса».

Гармаш пройшов хорошу школу в третій, другій та молодіжній динамівських командах. А із січня 2010-го року Денис - стабільний гравець основного складу.

Разом з «Динамо» двічі ставав чемпіоном України, двічі – володарем Кубку України та одного разу у складі команди здобув Суперкубок.

Денис має звання чемпіона Європи, яке завоював на юнацькій першості континенту 2009 року. Трохи більше ніж за два роки, 7 жовтня 2011 року, він дебютував і в національній збірній країни в домашній зустрічі з Болгарією (3:0). Після цього Гармаш узяв участь у фінальній стадії Євро-2012 та відбіркових кампаніях ЧС-2014 та Євро-2016.

У нинішньому сезоні іменинник провів за «Динамо» у чемпіонаті України 22 матчі та забив 2 м’ячі.

Бажаємо Денису міцного здоров’я, успіхів у подальшій кар’єрі та реалізації всіх цілей, як на футбольному полі, так і за його межами!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер