Денису Гармашу - 33! Вітаємо!

Денису Гармашу - 33! Вітаємо!

Сьогодні свій 33-й день народження святкує півзахисник «біло-синіх» Денис Гармаш!

Денис народився у місті Мілове Луганської області. До «Динамо» навчався футболу у луганському ЛВУФК та київському РВУФК.

У футболці «Динамо» дебютував 100 квітня 2007-го року у матчі другої ліги «Єдність» (Плиски) - «Динамо-3». 29 липня того ж року вперше зіграв і за «Динамо-2», відзначившись голом у дебютному поєдинку з «Дністром».

Перша поява на полі у складі основної команди київського клубу припала для Дениса на 6 вересня 2007-го року та історичний товариський матч проти «Мілана», приурочений до 80-річчя нашого клубу. Тоді 17-річний хавбек змінив на полі Айїлу Юссуфа.

У все тому ж 2007-му Гармаш вперше зіграв і в офіційних матчах за «Динамо». Сталося це 31 жовтня, коли кияни у рамках Кубку України обіграли сімферопольський «ІгроСервіс». У рамках чемпіонату України вперше вийшов на матч проти донецького «Металурга» 31 серпня 2009-го.

Вже майже 16 років, з перервою на піврічну оренду до турецького «Різеспора» у 2020-му, Денис виступає за головну команду біло-синіх». У його активі вже більше 350-ти матчів за наш клуб. Тричі з київською командою Гармаш виграв золото чемпіонату України, тричі - Кубок, 4 рази - Суперкубок. У сьогоднішнього іменинника - 31 матч і 2 голи за національну збірну України, а також титул чемпіона Європи 2009-го року у складі молодіжної збірної.

Вітаємо Дениса з 33-річчям та бажаємо, перш за все, головної Перемоги та відновлення миру в єдиній і неподільній Україні! А крім того – міцного здоров’я, досягнення поставлених цілей як у футбольній кар'єрі, так і у житті, здійснення мрій і підкорення нових футбольних вершин разом із «Динамо»!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер